Temat: magnum 8000 czy cos innego??
mam problem kupuje sobie jakiegoś gainera i nie wiem jakeigo mysle nad magnumem 8 i do tego jakas kreatynka 4 cap.
nie iwme pomozcie!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → magnum 8000 czy cos innego??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam problem kupuje sobie jakiegoś gainera i nie wiem jakeigo mysle nad magnumem 8 i do tego jakas kreatynka 4 cap.
nie iwme pomozcie!!
Z tego co wyczytałem z twojego postu w dziale dieta jest zupełnie poczatkujacym, wiec kreatyna napewno odpada.
ułóż najpierw dietę a potem wg potrzeb ewentualnie gainer badz bialko
czyli na poczatku na sucho bez odrzywek tylko na diecie jechać ale tak przez ile??
tak długo jak będziesz mial przyrosty, ale od razu mowie z kreta poczekaj minimum pol roku
wiesz ja na siłkę chodze rok bo trenuje wieoslarstwo ale moje treningi to generalnie dociąg wiosłowanie itp i ja to mam 5 razy dziennie a jeszcze wczesniej brałem bialko z treca i mi mało pomoglo;/
Dieta to podstawa, bez niej nawet najlepsze bialko nic ci nie da
a jak w diecie są odrzywki ??
Odzywki to tylko uzupelnienie, jak masz problemy z wyciagnieciem z diety wystarczajacej ilosci bialko to bierzesz odzywke bialkowa, jak ma problemy z węglowodanami to kupujesz gainera lub carbo
A jak juz ulegniesz wplywowi emocji i kupisz gainera, to nie magnuma bo jest do dupy, a zawarta w nim kreatyna nic Ci nie da a jedynie obniży efekty późniejszego cylku kreatynowego!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → magnum 8000 czy cos innego??
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc