1

Temat: trening domowy

a wiecmam taka prozbe oddałem trche sprzętu z mojej domowej siłki do malowania obicia i obtoczenia (wiecie zeby to jakoś wygladalo) i została mi tylko laweczka (byla juz wczesniej obita) i dwa hantelki7kg oraz drazek i wyciągi wiec prosze was o jakiś plan zebym mugl sobie ćwiczyć tak do stycznia az wruci sprzęcik oczywiście o trening na masę

2

Odp: trening domowy

hmm... hantelki masz tloczone, czy mozna dokładać ciezar?? I maja każdy po 7, czy lacznie 7kg big_smile

3

każdy po siedem one maja juz ze 40lat mam je jeszcze po dziatku wyglądają tak jak te ze zdjec ruskiej siłki i są tak zerzarte przez rdze ze jak prubowalem odkręcić te śrubki co trzymają ciężar to złamałem dwa klucze a tokarka tez rady nie dala wiec nie da sie zmienić ciężaru tych hantli

4

no to masz maly problem .. możesz probowac rozpietki , ćwiczyć biceps hantlami na barki rob arnoldki , unoszenia boczne, na plecy wiosłowania . Ale powiem ci szczerze z takim ciężarem tening nie ma najmniejszego sensu naprawdę .. załaduj hantle w plecak i rob pompki to samo z podciaganiem, podciągaj sie podchwytem i nachwytem .. staraj sie jakoś nimi ciwczyc barki , a moze masz możliwość porzyczenia sprzetu???

5

a mogę zrobić tak
poniedzialek
wzciskanie na plakiej 5x1 rozpietki 6x8
pompki 4xmax
triceps
francuskie lezac 3x8
francuskie siedząc 3x8
pompki na poreczach 3x8
sroda
podciąganie zza głowę 4x1 wiosłowanie sztanga 5x12-8
wiosłowanie hantlem 4xmax (hantel 7kg)
biceps
uginanie ze sztanga 5x8
uginanie chwytem młotkowym 6x10(hantle7kg)
podciąganie na drazku podchwytem wasko 3x8
pićtek
przysiad ze sztanga 5x1 wspięcia na palce 3x1 barki
wyciskanie za glowz 5x1 arnoldki 5x1