Temat: Muay Thai + Silka

Jaki najlepszy trening na masę jeżeli ćwiczę również Muay Thai Pon-SilkaWt-Muay ThaiSr-silkaczw-silkapt-Muay thaiProsze bardzo o pomoc

2

Odp: Muay Thai + Silka

Ciezko ci bedzie zrobić masę przy tak intensywnym treningu.
Poza tym rozstaw treningów na siłce poniedzialek sroda czwartek tez nie jest dobry.
Napisz coś o sobie, długo juz ćwiczysz na silce??zaawansowany czy dopiero zaczynasz??

3

na siłkę chodze ze 2 miechy i trenuje na masę a czy da sie powiązać trening na masę i na wytrzymałość

4

2 miechy..czyli poczatkujacy.
Masa i wytrzymałość na raz, na silce??nie zabardzo.Czy chodzi ci, ze masa na siłce a wytrzymałość i gibkość na muay thai??to tak, ale jak mowilem, bedzie ci bardzo ciezko zrobić masę przy takiej intensywnosci.
A rozkład treningów pon, sr, czw.
pozostaje bez zmian??nie ma szans zebys go zmienil??

5

nie zabardzo i dlatego chce brac jakieś odzywki i byc moze zastosować dietę czy masz moze linka lub informacje jak ułożyć dietę pod swoja grupę krwi bo z tego co słyszałem to jest super sprawa a na masę to chciał bym dobry trening i daj mi do siebie numer gg to pogadamy

6

Po pierwsze najpierw dieta, potem odzywki, nie na odwrót po drugie- dieta wg.
grupy krwi to mit z tego co wiem Kurcze, ciezko bedzie rozłożyć ci tak partie w dni, zeby miedzy kazda był odpowiedni odstęp czasu na regeneracje...chyba jednak standardowo: pon-klatka biceps, sroda plecy triceps czwartek barki nogi bedzie najlepiej...z odzywek, przy takiej intensywności treningów polecałbym ci:przede wszystkim witaminy ( np.
vitamins z olimpa), jakiegoś dobrego gainera jeśli chcesz przymasowac ( np.
monster mass z bx, albo coś ze sports one..ogolnie wybór masz wielki), bcaa..tyle chyba.
I tak jak pisał ci w innym temacie tmq jakiś booster azotu, ale to jeszcze nie teraz, nie na tym etapie (2 miechy).

7

a xpand ???

8

2 miechy chodzisz na siłkę i za xpanda sie lapiesz?? daj sobie szanse stary i jeszcze tego nie bierz big_smile za 4 miechy jakieś mono albo krę alkalyn

9

Witam,przepraszam, ze sie tak wtrącę nie do swojego tematu, ale mam troszke podobny problem.A wiec trenuje kick-boxing/Muay Thai + silka zupełnie jak kolega WellmanSca, lecz mój problem polega na tym, ze w wakacje przytyłem 12kg - przerwa z treningami itp.
Obecnie waze -+80kg.
chciałbym zgubić ta wage tak do 74-75 kg.
Zalezy mi na tym zeby schudnąć i jednocześnie zwiększyć sile, chciałbym także popracować nad rzezba, ale czy jest to mozliwe? Na silownie chodze od stycznia (2 miesiące przerwy - wakacje).MOze jakieś odzywki, dieta(jaki rodzaj)? Bardzo prosze o pomoc profesjonaliste!Treningion: Kick-boxingWt: silowniaSr:Kick-BoxingCzw: SilowniaPt: WolneSob: silowniaZ gory dziekujePozdrawiam

WellmanSca nie zrobisz masy przy takim systemie treningowym, dodam ze również trenowałem MT 2 razy w tyg + silownia 3 razy, zgubiłem nadmierny tluszcz ale o masie nie masz co marzyc, chyba ze treningi MT masz na pol gwizdka.