Odp: TEsToStERoL 250
hehehe czego to ludzie nie wymysla, zeby tylko jak najtańszym kosztem byc dużym - nie czarujmy sie i nie oszukujmy, od tego testosterol nie urosniesz, nawet jak będziesz walił w bara !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → TEsToStERoL 250
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehehe czego to ludzie nie wymysla, zeby tylko jak najtańszym kosztem byc dużym - nie czarujmy sie i nie oszukujmy, od tego testosterol nie urosniesz, nawet jak będziesz walił w bara !
ja biorę tribusteron 6 ,na opak jest ze łykać 2-3 kaps dzienni czyli co jak bede brał 1 dziennie to bede mial wieksze miesnie?
Efektywne dawki Tribulusa, to ok. 3gr dziennie przez minimum 2 miesiace. Wtedy rzeczywiście da sie wyraźnie odczuc wzrost sily, wydolnosci, lepsza regenreacja. Sam byłem tym zaskoczony! Teraz z Tribulusem sie nie rozstaje oczywiście istotne jest ile dany suplement ma saponin steroidowych (najlepiej jakby mial 45%).
Boswellll: Tribusteron60, to naprawdę bardzo lajtowy tribulus, a wiec jak zaczniesz brac mniejsze dawki niz zalecaja... no to wiesz, jak to sie zkonczy Wywaleniem kasy w błoto
EDIT: Ah! zapomniałem o najwazniejszym, czyli o odpowiednim wieku do tribulusa. Najsensowniejszy, to po 25 roku zycia. Wczesniej nie ma sensu ponieważ nasz jajka pracują na najwyzszych obrotach Im człowiek starszy, tym poziom tescia spada
ten olimpu 6 zawiera w jednej kaps 300mg steroidowych sap a 9 ma 45 ster sap
Marcuss ja wiem ze wy z takim stażem to juz napewno nie polepszycie efektow testosterolem a moze i sobie nawet spapszecie.
A taki nowicjusz moze sobie spokojnie to łykać i na niego moze to podzialac.
Psychika ma bardzo duze znaczenie, są ludzie którzy nawet wyleczyli sie w ten sposob z raka.
Odpowiednie nastawienie + efekt placebo + efekt ziol + bycie nowicjuszem i napewno coś da.
A jeśli nawet nie da to chociaż sobie humor poprawimy . Ja przynajmniej twierdze ze na mnie to dziala chociaż ja zastosowałem wiele dodatkowych czynnikow tzn bialko, HMB, karnityne i dietę i trening i to tez napewno miało swoj udzial.
Pozatym mam za sobą dlugie miesiące treningu psychologicznego oraz rok psychotropów i wiem ze psychika ma naprawdę ogromne znaczenie w zyciu czlowieka.
A taka nazwa + opakowanie + nastawienie mogą dac właśnie te 20% czego wszystkim zycze.
Pozatym mam za sobą dlugie miesiące treningu psychologicznego oraz rok psychotropów .
Psychotropy lykales?
Tak rozne, a co w tym zlego? Te srodki pod kontrola lekarza specjalisty(najlepiej psychiatry) naprawdę potrafia zdziałać cuda.
Testosterolu ciąg dalszy:
Po wybraniu opakowania stwierdzam ze jest to środek polepszający nastroj, podnoszący nieznacznie agresje i potencje oraz mniej wiecej w polowie brania daje całkiem ładnego 20% gdzieś kopa. Ale mialem tak tylko kilka razy. ogólnie rzecz biorąc nie kupiłbym tego chyba 2 raz.
kupiłem dzisiaj testosterol.. W sumie to byłem kupić spodenki na siłkę ale nie było rozmiarów i wszedl koleś i sie pytał o Testosterol czy to dobre.. sprzedawca odpowiedział ze dobre, ze kumpel od niego kupował jadł dwie dziennie i zrobił 3 kg masy kosztem 3 zl
To chyba niezle... Ja bede jadł po jednej....
Dzisiaj sklep odwiedził Arek Szyderski
to kumpel moze jadł nie 3 tabsy dziennie ale 3 opakowania ze zdobył to 3 kg masy
Mam pytanie... Czy jeśli biorę Tescia Prolongatum , Propionata i Dekę i teraz zaczelem brac ten Testosterol - to czy czasami ten Testosterol nie zablkuje luz nie zmniejszy mi dzialania tych koksow???!!!Boje sie właśnie tego... Czy ma moze ktoś z was zdanie a ten temat! Bo ja chyba czuje ze po tygdoniu Brania tego testosterolu razem z w/w koksami lapa sie mniej pompuje... :-( Dlatego coś chyba mi sie wydaje ze Ten Testosterol zmniejsza dzialania w/w Tesci... ?!
%-)
:roll:
no stary, połączyłeś 3 androgeny - prolongatum, propionat i testosterol i jesscze sie dziwisz %-)
Hmmm.... Wydaje mi sie ze Chester1983 nie tylko pszesadzil ale jeszcze zdupczyl to wszystko jakimś testosterolem.
Dla mnie to brzmi tak jak dodanie do francuskiego wina psich siuśków zeby lepiej smakowalo.. ale ja sie przeciez nieznam
zauważyliście ile ten temat ma wyswietlen? niezle . Wszyscy sie łudzą tak jak i ja sie łudziłem ze po testosterolu bedzie niewiadomo co .
ciekawe ile miesięcznie opakowań tego sprzedaja ?
PSYCHO... skończyłeś juz cykl z Testosterolu? Ile brałeś dziennie?
zjadłem ponad polowe opakowania Testosterolu i dupa nic nie czuje ??
Moze naprawdę trzeba to rozwadniać i walić w bara
Lipa juz nic megabola nie kupie.....
A słyszeliście juz o najnowszym dziecku megabola ?? Biosterol pudełko wyglada tak jak pudełko od tescia jelfy
Hmmm w sumie to mozna na tym troche zarobic.... bede myślał nad tym
to jest schit i tyle niema co gdybać
idzie sila...nie robią sie rozstepy a budowa przypomina testosteron ale bardziej zblizona budowa to choresterol....z polaczeniem z żelazem i vit b12 i djeta daje dobre efekty...zrzzarlem 1 tablete i poczlo mi 2 kg...blokuje tylko ze chormony itp.
szkodliwe które są organizmowi zbedne...nie narzekam na ten produkt...jak za ta cenę megabol sie postaral...3 tabli/12 zl...tylko nie przedawkujcie z tym moze sie wam pojebać we lbach....
Zgadzam sie z przedmowca.
Produkt jak za taka cenę jest dobry.
Polecam osobom, które chciałyby przyspieszyc wzrost masy ciala.
brałem to z kreatyna treca w kapsulkach.
Polaczenie tych produktów mile mnie zaskoczylo.
Nie radze brac wiecej niz 1 dziennie.
Moze komuś odwalić w wyniku podwyzszenia testosteronu w organizmie.
Kolega stwierdzil, ze wyglądam teraz jak po kuracji testosteronem :badgrin: . Na zakonczenie podsumuje: rosnie masa a wraz z nią sila.
W przyszłym miesiącu bede mieszal to z HMB.
Mam tylko pytanie, czy po tym testosterolu wskazane są przerwy
chyba megabol przysyła ma forum swoich ludzi http://img157.echo.cx/img157/5741/74zs.gif no dobra, ale co na odblok ? clomid ?
chyba tak.... hmmm ciekawe ile dostają za to pieniedzy??
ja bym sie wcale nie dziwił jakby tak było (ludzie z megabola piszacy na forach) przeciez ta firma to juz jest kompletne dno,
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → TEsToStERoL 250
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc