Odp: TEsToStERoL 250
ale nie wszystkie jak brałeś to sie wypowiadaj
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → TEsToStERoL 250
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ale nie wszystkie jak brałeś to sie wypowiadaj
a poza tym nie ma sie co spodziewać cudow bo to tylko uzupelnienie
a ciebie tu megabol przysłał zebys im robił reklamę ?
wcale bym sie nie zdziwił %-)
oni srają na to forum
a ja sram na ciebie
ban
a ja sram na twojego bana
ciekawe komu sie znudzi
ban !
aha juz wiem kto ty jesteś juz cie zanowalismy na innym forum - andy ...
no nic - ban
Proponuje jeśli to mozliwe ban na IP bo strasznie w tym momencie przegina.
ma zmienne, nic to nie da
ale jest troche ubawu
właśnie zrobiłem laske swojemu psu :badgrin:
jak lubisz to twoja sprawa
Koleszko przed kompem w domku to każdy madrala - zachowuj sie !! A jak nie masz co robić to pofatyguj sie do mnie.
mylę ze dojdzie do IBaddeleyI17 i da sobie spokoj
eh jacy ludzie chcodza na tym swiecie i nic dziwnego ze kulturyści maja zepsuta opinie a wszytsko przez takich ludzi ; szkoda ze ma zmienne ip ;
konkret ze glowa mala jeszcze takiego nie widziałem pewnie jakiś 16 cm 5 kg i okulary i przed kompem kozaczy oni tak zawsze
a wracając do tematu to mnie nie wiem czemu kusi ta odzywka i nie wiem co zrobić ile to kosztuje dokładniej ?
koleś kurde normalnie z niego polewka , i po kiego h... sie bawił w te Gómezy ,kurde normalnie koleś mnie rozbawił ,moze dzial humorek bedzie dobry ,ale wracając do tematu co wogule robi ta odzywka i jakie mozna na niej zanotować przyrosty
W opisie podaja ze ok 20% masy. Ale coś mi sie nie wydaje. Dlatego sam musze na sobie przetestować i wtedy bede sie wypowiadal. Wyniki testu juz wkrotce. Za ok. 1,5 mies. Mam zamiar kupić cztery opakowania tego specyfiku + cell pump no i zobaczymy. Oby tylko :trening: nie popękała
Wychodzi kolo 2 zl za paczke.
Wiem ze lipa bedzie pewnie ale tak mnie korci sprubowac.
Ach ta psychologia reklamowa...
zamow na stronie producenta, maja po 11zl
dzieki masz odemnie punkta
Spox zamowienie zrobione 2 opakowania w drodze mysle ze w pon dostane, mam nadzieje.. potem napisze czy odczuwam wzrost sily czy spadek nie daj boze
pisza ze 20% masy?? a to są testy przeprowadzone na ludziach czy zwierzetach??
Bo np hi tec robi waly pisząc ze ich bialko ma BV 125 przeciez to jest niemożliwe
Wiadomo ze testy są wtedy robione na zwierzaczkach.....
Testy są przeprowadzane na zwierzetach, ale ze facet to swinia to czuje ze beda niezle efekty .
wszędzie szukam coś na temat dzialania tego specyfiku no i jak narazie faktycznie wiele jest przeciw uznając to za gowno. Ja mam zamiar to kupić ale chętnie poczym u innych jak to zadziałało tylko niech sie wypowiedzą ci co brali a nie qwa tych co za ta kasę to se mozesz... itp.
Podaje stronke gdzie mozna kupić za ponad 12 zl +koszty:
http://megabol.pl/products/testosterol/testosterol_go.htm# http://megabol.pl/products/testosterol/tes...osterol_go.htm#
Pozatym twierdzicie ze 1 kaps. to za mało na dzien ile proponujecie tego aplikowac?
No jak środek megabola to wiadomo ze na stronie www.megabol.pl
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → TEsToStERoL 250
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc