1

Temat: obciazena zawodowcow (trening)

Mam psosbe jeśli macie jakieś informacje na temat treningów kulturystów (chodzi mi jakich obciążeń używają do serii) to napiszcie ,zawdnicy z Polski lub zagraniczni najlepiej gdyby znalazł sie trening Bogdana Szczotki

2

Odp: obciazena zawodowcow (trening)

no żeliwnych albo stalowych big_smile

3

to miało byc śmieszne ,bylo ale zalosne!!!

4

a po co Co to?? chyba nie sadzisz ze uda Ci sie takich obciążeń uzywac.
poszukaj w artykulach zamiast na forach

5

na glupie pytania są glupie odpowiedzi a zalosny to ty jesteś z takimi tematami

6

ty jesteś glupi!!!

size 9BEZ TAKICH tekstów BO SIE pożegnamy BLAXUS

7

hehe mój boze - człowieku przestań sie blaznic i obrażać innych swoimi głupawymi wypowiedziami, dopiero co sie zarejestrowałeś i juz rzucasz mięsem w tematach - tutaj i w temacie o koksie - nie masz jak widać (m.in po temacie o saa) pojecia o tym sporcie a rzucasz sie jak przysłowiowy owsik w du...

8

słuchaj chlopie zadalem pytanie czy ktoś wie z jakimi obciążeniami ćwiczą kulturyści odpisałeś mi na moje pytanie hamsko jeśli nie miales wiadomosci na ten temat poprosu mogłeś nic nie napisać rozumiesz!!!

9

no napisałem ci jakimi przeciez - nie precyzyjne pytanie - nieprecyzyjna odpowiedz

ps chamsko a nie hamsko - ale co to za roznica bo nawet nie rozumiesz co znaczy to słowo

zadawaj precyzyjne pytania to będziesz mial precyzyjne odpowiedzi. Nie ja to ktoś inny by ci tak napisał

10

ok, poprostu nie musisz odpowiadać na moje pytania i wszystko bedzie dobrze

11

jeszcze nie widziałem całego treningu zawodowca rozpisanego na kg
czasem są jakieś przykaldy cwiczen i obcizen, ale ile w nich prawdy tego chyba nikt nie wie