Temat: Prosze o dobra rade

A wiec mam 19 lat ćwiczę od ponad roku, mam 182 cm wzrostu waze 88 kg, w lapie 39 przed treningiem( 4 po) w klacie niewiem bo za każdym razem jak mierze to wychodzi inaczej : moze poprostu nieumiem.
Zawsze byłem bardzo szczupły do momentu jak zaczelem ciwczyc, wziolem sie na maksa za dietę i przybrało mi 18 kilo, tylko ze teraz mi troche brzuch urusl :-( obecnie znowu robie masę ale z dniem na dzien mój brzuch robi sie coraz wiekszy!! od wczoraj zaczelem ćwiczyć A6W na brzuch ale niewiem czy to coś da, moje pytanie jest takie jak zzucic brzuch bez zmiany diety?? jem 2,5 g bialka na kg ciala, około 5g węglowodanów , i jakiś 1g tluszu na 1 kg ciala.
PLISSS pomuzcie mi bo jak dalej mi tak bedzie beben rusl to chyba przestane cwiczyc!! bo cwiczenie bez diety sie nieopyla bo sie nieprzytyje, a cwiczenie z dieta + ogromny brzuch tez nieciekawie wyglada, wsumie to sie przyznam ze nigdy niedbalem o brzuch ponieważ zawsze byłem bardzo szczupły ale to sie bardzo nagle zmienilo.
Co wy o tym sadzicie??

2

Odp: Prosze o dobra rade

aeroby i 6 W powinny wystarczyć pow warunkiem ze 6 W do końca zrobisz a jak juz to skończysz to rub sobie caly czas ABS zeby to utrzymać sam zawsze mnialem taki sam problem ale juz praktycznie zniknol

3

Dzieki wielkie za pomoc, a te aeroby to co?? moze byc np skakanie na skakance, kiedyś byłem Dominga1982em i dosyc lubie skakać bo myślałem tez o bieganiu ale teraz zima wiec lipa

4

Aeroby to Bieznie, stepery,itd
skakać tez możesz

5

ok a mniej wiecej ile musze skakac?? bo wiem ze organizm zaczyna palic tluszcz dopiero po 15 minutach, czyli np 2 minut dziennie wystarczy?? Pozdro!!

6

co wy ludzie caly rok chcecie miec krate na brzuchu, na takim poziomie zeby miec krate i łapać masę trrza miec sporo hajsu na idealna dietę i suple lub coś wiecej
rob brzuch 2-3x na tydzień to tez miesien wiec te musi rosnac. na wiosne będziesz robił wycinkę to sie zrzezbi jak fat spadnie

7

pod warunkiem ze tego fatu nie bedzie zbyt wiele bo bedzie ciezko wiem po sobie

8

Mi wcale niechodzi o kratke, chodzi mi tylko o to by niemiac takiego baniaka pod klata! chce spalić tluszcz, samymi cwiczeniami na brzuch nic hyba niewskuram, bo mięśnie moze i sie rozwiną ale tłuszczyk zostanie na wieszchu wiec sprubuje A6W

9

Carmen_1988 mówisz ze było ciezko, no ale udało sie?? jeśli tak to warto sprubowac, ty ciwczyles A6W?? czy coś innego

10

6 W cale zrobile i od jakiś 3,5 miecha daje ABS w dziale galeria są fotki moje sprzed 6 W i po 6W poszukaj a znajdziesz a jak nie to dam ci linka

11

ok zaraz luknę wielkie dzieki

12

no spoko ale tam ja widze tylko jedna fotkę ta z po

13

a juz znalazłem no ale dużego brzucha to niemiałeś przed treningiem

14

jest na stronie nr 3 bo tam sie coś zwaliło

15

ale efekt super

16

dzieki za pomoc!! zrobie to A6W i zobaczymy co z tego wyjdzie, a stosowałeś do tego jakas dietę redukcyjnaż? bo ja mam dietę na masę i właśnie najbardziej mi zalezy na masie tylko chce sie pozbuc choć troche brzucha

17

specjalnie tam napisałem ile ważyłem przed i po ja tez caly czas robiłem masę brałem kretke i przytyłem wtedy 2,5 kg a mimo to tyle dało

18

Ok dzieki, naprawdę mi pomogles, jak skończę A6W to poradzę sie co do ABS, coś tam o tym czytałem ale niewiele pozdro ziom!!