Temat: Dosyc powazny problem
wczoraj zapodałem Dekę i niemoglem spać w nocy,co jest grane poowiedzcie mi? wydaje mi sie ze to od cisnienia.
Aha to jest mój 3tyg.
na dece wale co 7dni
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wczoraj zapodałem Dekę i niemoglem spać w nocy,co jest grane poowiedzcie mi? wydaje mi sie ze to od cisnienia.
Aha to jest mój 3tyg.
na dece wale co 7dni
napisz caly swoj cykl
jakbys mial ciśnienie duze to bol głowy okropny i napewno nie mialbys problemu ze spaniem bo byłbyś zjebany caly dzie i bardziej by Ci sie spać chciało ( przynajmniej ja tak mam ) Ale jak ciśnienie za wysokie to Acard(2 tabsy dziennie) + czosnek i powinno byc ok
wczoraj walnąłem sobie szala pod wieczor bo wczesniej niemoglem..to moze dlatego?Ale dziś tez czzuje sie taki pobudzony i taki niespokoiny...:/
wkręcasz sobie
Mysle ze jednak niewkrecam bo mój kolega jebie ten sam cyklon i mial tak samo,wydaje mi sie ze to jest wina ze tak późno jebalismy.Jak myslicie jebać dalej? dziś wypadało by zajebać sustke
acard + czosnek kup w aptece i bedzie okejp.s jak to nie pomoże to proponuje nolva/tamoks 10-20mg ed
Dzieki coghlan,wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo.
napewno kupie.Jeszcze raz wielkie dzieki
znów to ja no wiec kupiłem acard i czosnek ale to nic niedaje.
Mam ucisk w okolicach skroni tak ze nieda sie skupic...chyba odstawie narazie koks w takiej sytlacji.Niewiem oceńcie według mnie to nie za wiele ...bo wale deka 200mg co 7dni,susta 250mg co 5dni i 30mg mety
Pewnie duza retencja wody i z tego powodu moze byc mocne nadcisnienie, dołącz do tego tamox/nolva 20mg ed i podwojna zalecana dawkę cynku - jak to juz nie pomoże to musisz wytrzymać takie sajdy
Chyba masz racje bo jak nie wziąłem dwa dni mety to ciśnienie było w normie i mnie glowa nie napieprzala.
Nery tez coś ostatnio sie od czasu do czasu odzywaly
Na nerki te koksy nie powinny miec dużego wpływu - stwierdzili nawet, ze wiadomość o negatywnym wpływie trenu na nerki to mit... Bierzesz juz ta nolve/tamox?Swoja droga ja na tesciu mialem identycznie jak Ty glowa bolała caly dzien i byłem zjebany strasznie a na siłowni to po jednej serii taki bol glowy, ze sie ćwiczyć nie dało ale czosnek + acard wystarczyl, zebym poczuł sie dużo lepiej
dokładnie mam tak jak opisales.Niebiore nolvy,narazie niebiore koksu mialem ciśnienie 150/1 ale dziwne bo po strzale z deki mialem tylko tętno wieksze ale to pewnie ze sie to rozchodzilo.No i wiesz niebralem 2dni mety czy tam 3 to było wporzo.aha i wziąłem sobie takie tabsy na zbicie ciśnienia one tez działają zeby niebylo retencji wody itd "prostarium" jakoś tak sie to nazywa.Wszystko było wporzo zajebałem później metę to odrazu ciśnienie i wogole.Wydaje mi sie ze to jest retencja wody w h.. bo wciągu 3tyg przyrabalo mnie na masie ok5kg no a przeciez deka musi sie rozkręcić znowu susta niejest az tak mocna zeby podziałać w 3tyg takie cuda.Widze ze na tym forum to tylko Ty odpisujesz moze tez ktoś inny sie odezwie,bo niewierze w to ze niema tutaj takiego ze mial podobne jazdy.
Widocznie metka Ci ciezko wchodzi, wiec pierdol to i nastepnym razem zastąp ja czymś innym Po 3 tygodniach to raczej susta sie dopiero rozkreca, deki tak jakby nie było wiec po metce tyle wagi poszło Reszta jest raczej na naszym nowym forum jeśli chcesz dowiedzieć sie o jakie forum chodzi to możesz sie zapytać w mailu, coghlan@spartan7.pl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc