1

Temat: Jest jakis sposob??

Siemka.
Mam maly problem - trenuje juz od ok 5 miesięcy na silowni, a ogólnie tak w domu to z 1,5 roku.
Mam nawet fajna rzeźbę ale jestem dość szczuply-1,85m i 70kg.
Czy nie ma jakiegoś sposobu zeby powiększyć mięśnie ale zbytnio nie tracic rzeźby bo niedawno zacząłem brac odzywki - kreatynke i masowke.

2

Odp: Jest jakis sposob??

jest taki sposob, aeroby (rowerek, bierznia) po treningu - po 4 min

3

Nie wiem jak reszta ale ja sadze ze jak MASOWKA TO MAASOWKA musisz pogodzić sie z utrata rzeźby ... rzeźbę zrobisz sobie po masowie... FarringtPL nie uważasz ze aeroby zle wpłyną na efekty masowaniaż?? jakie jeste zdanie reszty ???? .... ja bym rzeźbę odłożył do następnego okresu letniego a teraz zajął bym sie budowaniem masy bo chyba teraz badziej ci na tym zalezy pozdrawiam

4

tak jak xXxdiduszzzzzxXx napisał Masa to Masa nie zrobisz rownoeczesnie masy i rzeźby pogudz sie z tym porpstu rob brzuszki co by ci w tluszcz nie obrastał i masuj sie chyba rze nie chcesz byc duży tylko miec ładne wyrzeźbione ciało to tak jak FarringtPL pisze

5

hmm zalezy ja wiem, ze z rowerkiem sie nie rozstanę w ta zimę przy wiekszej masie trzeba robić regularnie aeroby raz ze trzyma sie poziom fatu na okreslonym poziomie, druga rzecz serce cienienie

przy wadze 70kg to bym tylko jadł trenował i spal a nie myślał o rzezbie, ale nie każdy chce byc duży

6

FarringtPL madrze napisane jedz ćwicz spij ja tak bede robił bo waze 75 kg big_smile:D