Temat: Witam i od razu pytam. Jaka lawke kupic?

Witam, jestem tu nowy, probowalem znaleźć kilka informacji za pomocą szukajki ale nie bardzo pomogla! jeśli temat jest w zlym dziale to najmocniej przepraszam i prosze moda o przeniesienie.Chcialbym zacząć przygode z kulturystyka i nie chce zacząć od d . . y strony! postanowiłem zakupić lawke,gryf i obciazenie do tego,i tu rodzi sie moje pytanie:czy to dobre myslenie i jaka ławkę ewentualnie wybrac?! Na allegro strasznie dużo tego, odpuszczam rozpietki bo wyczytałem ze to bezuzyteczna sprawa.
Moze ktoś podrzuci jakiegoś linka do solidnej lawki której nie bede musial zmieniać za rok-dwa! Obciazenie poszukam u znajomych i w zakladach na miejscu.
Mierze 168 cm wzrostu  lol 66 kg, i lat 23 : z gory dzieki za odpowiedzi ;-)

2

Odp: Witam i od razu pytam. Jaka lawke kupic?

ja Ci mogę moja sprzedac.  'cosl'

3

rozpietki nie skuteczne ? ja robie je i widze wyraźne efekty.
wiec z nich nie rezygnuj.

4

Fife__ -Chodzilo mu chyba o te wysięgniki na ławce a nie samo cwiczenie Wszystko zalezy jedynie od tego ile masz pieniedzy...Teoretycznie czym drozsza tym lepsza ale wiadomo..."Rozpietki" faktycznie sobie odpuść bo to tylko zawyza cenę lawki a lepiej robić hantlami...Briannna sprawa to regulacja lawki.Wiadomo bez regulacji tansza ale z regulacja bardziej uniwersalna.Trzecia rzecz to stojaki.Czy razem z lawka czy masz na tyle miejsca zeby staly osobno.Zarowno jedna jak i Briannna opcja ma swoje plusy i minusy...Przede wszystkim musi byc stabilna i solidna (zarowno lawka jak i stojaki)Jak szukasz na allegro to warto czasem wysłać maila do osoby ktora juz kupiła taka ławkę i sie dokładnie dopytać bo mimo wystawionego pozytywa lawka moze miec jakieś wady...

5

ko** mac, mu chodziło o te montowane pseudo-rozpietki" napewno..tez uważam ze są dupićte ale juz mam ławkę ztym ...hyh ale wpizdziec wyjebałem to masz tu linka na allegro ta wyglada na solidna,prosta i praktyczna 'cosl'  albo jeszcze ta 'cosl' Pozdroo Sam chciałem i raczej kupie jedna znich ale narazie ta co mam "wytrzyma" choć teraz sie trzepie jak "Zyd na gownie" bueheh

6

Fife__ -Chodzilo mu chyba o te wysięgniki na ławce a nie samo cwiczenie Dokladnie, samo cwiczenie doceniam!Dziekuje za odpowiedzi! rozglądałem sie za czymś w stylu:'cosl'co sadzicie? Brakuje mi tylko czegoś na nogi ;-) jeśli chodzi o kasę to ok 300~4 zl.
chociaż jak bedzie kolosalna roznica miedzy lawka za 4 a np.
za 5 to oczywiście postaram sie o te dodatkowe fundusze!

7

fulll wypas ja bym ja wziol Na Nogi...hym...raczej nie..idzie budować je w inny sposob...Martwe ciągi Przysiady z sztanga ..idzie kombinowac.Wg; Mnie te badziewia oprócz lawki(ewentualnie modlitewnika-choc jego tez idzie zastąpić prosto) i stojakow ..reszzte tych "cudownych wynalazkow" wyjebałbym

8

Ciekawe kto zabrał linki ;

9

korwa co to!? Gdzie linki??No to chuj o czymś niewiem??

10

o regulaminie...?

11

o regulaminie...?Przeczytalem, wszystkie... 4 punkty i slowa o linkach do aukcji nie znalazlem.
Ale mam od wczoraj problemy z wyświetlaniem grafiki wiec moze coś pominąłem ?!Lawke prawdopodobnie zakupie na allegro... wiec tylko wklejając linki mogę WAM przedstawić sprzęt oraz jego dane techniczne ;-) wracając do tematu: szukam lawki stabilnej, na dluzsza mete, bez rozpietek, z prasa na nogi i modlitewnikiem! Cena jak wczesniej 300-4 zl.

12

Sorry, to moja wina.
Juz sie tlumacze.Otoz usunąłem linki tradycyjnie, tak jak mam to w zwyczaju robić i tak jak było to zaznaczone w regulaminie.
Bardzo zdziwiłem sie gdy jakieś dwa dni temu sprawdzam regulamin, (ktory znalem dokładnie i do niego nie wracalem), a tu okazało sie, ze regulamin został zmodyfikowany przez administracje.
Niestety, ani moderatorzy, ani nikt inny nie został o tym poinformowany.Osobiscie dziwie sie temu posunieciu, bo teraz mozna bez problemów przeklinac, wklejać linki, czy nawet reklamować inne fora...Jedyny cytat który mozna tu podpićc to ten "Twoj post świadczy o Tobie i Twoim szacunku dla czytajacych.
Nie tolerujemy chamstwa, nieuctwa, nietolerancji, kryptoreklam i nielegalnego oprogramowania."Postaram sie, by regulamin sie troche zmienił i był bardziej konkretny, a tymczasem sorry za zamieszanie.

13

No jeśli moderacja nie jest informowana o zmianie regulaminu forum to chyba coś nie tak...

14

Wiec tak korzystając z malej luki prawnej zaproponuje ławeczki które znalazłem i nad którymi sie zastanawiam... prosze o opinie: http://allegro.pl/item228418855_mocna_lawka_pod_sztange_prasa_do_nog_0435b.html http://allegro.pl/item226675147_lawka_pod_sztange_modlitewnik_bh0427%5D_okazja.html http://allegro.pl/item228641191_najsolidniejsza_lawka_magnus_integra_pod_310kg.htmlmoze jakieś inne porpozycje? Nie chce kupić shit'u którego nie wykorzystam!

15

stary kupuj zeby tylko byla prosta,wytrzymala i bez tych jeb** rozpietek(fabrycznych)....Masz kasę to sobie zapodaj a nie trac czasu ..Pozdroo

16

Bywa DAWI, ale pracujemy nad tym.Pierwsza i trzecia.
Faktycznie, rozpietki to taki bezsens troche.
Ja osobiście wybrałbym stojaki luzem, prosty powod: możesz sobie dowolnie regulowac, możesz je wysunąć i będziesz mial w sam raz do przysiadow.
Jak beda wysokie to możesz sie podciagac, a jak nie to tez możesz tylko troche bardziej poziomo Stojaki luzem to podstawa.

17

fakt stojaki luzem to dobra rzecz..Jak bede potrzebował to zmontuje sobie fajny komplet juz mam namierzone na allegro:D  najlepsze moim zdaniem to byłoby i relatywnie tanie rozwiazanie byłoby kupić stojaki i lawke(taka najprostsza bez zbędnych pierdul na nogi i rozpietki i nawet taniej wyszloby takie cos..

18

Ostatnie podjescie i zamawiam... : http://allegro.pl/item228343604_mega_zestaw_magnus_lawka_stojaki_modlit_pod_310kg_.htmlco sadzicie? Bo mi podeszla nawet bardzo

19

No i ta bierz.
Fajna.

20

nom taka lawka by mi stykla...ale teraz niemam w planach kupywania bo poprostu szkoda kasy na lawkeTak apropo:post numer 1000

21

Bardzo, bardzo fajna lawka...tylko szkoda ze niema skosu w dol...ale co tam.P.S.
Bobek gratuluje ; kto spamuje ten ma 'cosl' ':trening:'swiryyyyy ;D

22

ja sobie stojaki zapodałem z allegro wczoraj później jak ta obezna lawka bedzie sie trzepać to ławkę fajnuska kupie sobie mam juz upatrzona          http://www.allegro.pl/item226403306_lawka_pod_sztange_profesjonalna_salon_warszawa.html 

23

Jedyne co mnie martwi w tych tańszych lawkach to "telepanie" sie oparcia po pewnym czasie uzytkowania.