26

Odp: Xpand- Relacja

12 dzien brania jak narazie w 10-tkach ze 100kg wskoczyłem na 105kg na innych partiach tak samo jak by coś w budowie sie troche zmieniło ręce troszke itd ... najbardziej podoba mi sie pompa na treningach wymiary wagi i obwody narazie nie sprawdzam bo sie boje sprawdzę na sam koniec big_smile jak narazie wszystko zmierza w dobrym kierunku ... tylko przy tym HST troszke dodaje do rak bo czuje taki niedosty lekki a jeszcze jak na ta pompe sie patzry to czuje sie jak jeszcze zrobie kilka powtórzeń to miesien wyskoczy ze skory wiec dorzucam po 1-2 seryjki takie male zboczenie i narazie to na tyle by było big_smile

27

LELAND czy ta pompa na treningach sie utrzymuje również po skonczonym 'pakowaniu' ??

28

hmmm czy ja wiem nie az tak długo jest powiedział bym ze krotka ale zajebista

29

112kg 3 serie po 5 ruchow <loL> a to dopiero poczatek i 60kg kratownica na tripa : i 95kg na skosie big_smile sasasa ...... sila idzie ....... szkoda ze nie obwody

30

ladnie!!! w sumie nie ma dobrego porownania bo lecisz na HST ale obserwuje twoja relacje bo bede dawał XP + mono na kolejny cykl , napiszj eszcze czy na poczatku nie miales jakiejś telepawki bo słyszałem wiele osób które sie skarżyły ze na poczatku mialy problemy - drzenie rak i tym podobne

31

yyy wymyślają nic takiego nie bylo!!

32

a ile ma trwać cykl ??? dokupujesz mono do tego xp ??? bo w dni treningowe power ben mi rozpisywał 1 gram mono do xp

33

mialem troche mono ale juz mi sie skończyło z dniem dzisiejszym brałem 5g na Xp cykl bedzie ejszcze ok 2 tyg a HST to nie wiem moze bede robił negatywy moze nie bo na sile mi nie zalerzy a odrazu po skończeniu XP wchodzę na poważne odzywki <lol>

34

LELAND a jak z ta dietaż? poprawiłeś coś w tej kwesti, czy nadal traktujesz to po macoszemu?? ja wiem jaka jest roznica na diecie i bez niej, a interesuje mnie dzialanie Xpanda

35

Dieta hmmm najciekasza nie jest : z braku $$ ale mniej wiecej na sniadanie 0,5l mleka+platki II sniadanie maslanka+kanapki obiad to ze 150-200g miesa+kartofle+surowka po treningu yyy to roznie czasem serek wiejski z miodem czy cus roznie tak samo z kolacja ale zawsze na kolacje staram sie zeby jak najwiecej bialka np twaróg z dżemem i mleko 400ml lub coś w tym stylu

36

LELAND mieszasz Xpa z mono??...po co sie uwadniac...Xpand i tka jest mocna odzywka..10g do XP to według mnie blad, 5g i to max bo monowodzian zbiera wode i nie warto pompować w siebie. Lepiej dokupić XP i dokończyć cyklon..a wzrost sily będziesz teraz widział z treningu Ań trening..bo wzrasta obciazenia i zmniejszają sie powtorzenia...hea <rym>..
Czekam, na dalsza relacje..noi moze napiszesz mi na pv jakie poważne będziesz brał suple

37

pzreciez pisał ze poluje na omena;

38

mistzr Willilam_ odradził wiec rezgnuje raczej z omena :
Conan tak sila idzie ale co z tego jak ja juz nie chce sily!!!!!! mam marne 39 w ręce to mnie boli !! caly Xpand poszedł w sile
ja brałem tylko 5g mono

39

Bez diety to dużo nie osiagniesz. Mam tez kumpla co mowie dieta podstawa oni nie, a wycisk dobry 120kg ale co z tego jak waga 73kg

biorąc xpanda trzebabylo zwiększyć kaloryczność kupić gainera, chyba ze dieta zajebista ale tego u Ciebie nie ma wiec sie nie dziw ze sila idzie a masa nie

40

łatwo powiedzic wsyzscy wiedza ze tu chodzi o $$

41

nom trzeba zarobić i kombinować LELAND big_smile:D ale jak to mowia: bez kasy nie ma masy big_smile:D

42

to co zazucasz? prolo+mietek?

43

LELAND ty jesz ziemniaki ?! O

sniadanie kiepskie.. poelcam kupic... mikser ;

44

Willilam_ makraon/ryz/kasza jakoś mi nie wchodzi : na cyklu ebde musial sie przlamac ale póki co jeszcze podjem ziemniaki
a po co mikser;??

45

Cel osiagniety!! zalozeniem HST i Xpanda było osiagniecie 40cm w obwodzie ramienia:D ... i ejst zaliczone na tydzień przed końcem HST a Xpanda na ok moze niecałe 2 tyg jeszcze sie zostało

46

brawo Oli! z ciakwosci: ile zrobiłeś na cyklu w ramieniu a ile na Xpandzie i HST? inne partie tez znów poprawiłeś czy jest menij wiecej tak jak po cyklu?

47

na cyklu mało ze 2-2,5cm na HST i Xpandzie 1cm..... ale to świadczy o tym ze w przerwie miedyz cyklami jak sie ma leb nie liczy sie tylko spadki big_smile: ... za tydzien-dwa jak Xpanda skończę srobie fotki wiec sami ocenicie big_smile

48

No ja mysle, zapodawaj czym predzej fotami i dokładnym opisem obwodów i sily bo jesem ciekaw.
Ja chce sobie zapodać XPanda tuz po HST ale nie weim czy to jest dobry pomysl, organizm bedzie strasznie wycienczony...

49

no widzisz a wystarczyło zmienić trening ; robisz negatywy i dropsety ?

50

nie juz dziś zucilem HST bo juz zygałem tym treningiem wróciłem do starfego kochanego dzielonego tak sie ładnie ćwiczyło az sie nie chciało wychodzić z siłki big_smile ale tu heca! big_smile no bo mialem wiecej sily niz na cyklu <lol> ;p robiłem o1-3 powtorzenia wiecej niz jak byłem na cyklu <wow> czyli klatę dziś robiłem rozgzrewka 60kgpotem 15 powtórzeń 82kg 12 powtórzeń 100kg 9 105kg 5 110kg i 1 120kg i na koniec 82 kg dobiłem 2 razy ale w te 40cm w ręce to az płakać mi sie chce ze juz mam ; ze 2 razy dziennie sprawdzałem czy napewno to 4 jest big_smile ale jaik by niepatzrec za akzdym razem tak wychodziło big_smile tera niedługo kox i bedzie ok 43cm jak Bozia da big_smile i tym razem ebde mial 3,5kg bialka z Ostrowii i moze jeszcze dokupię Gainera 737 taki jakiś tani 30g bialka ma jest go 3kg za 49zl czas przegonić Willilam_ <lol> hrhrhr ;