1

Temat: metoda 21 na klate

Co sadzicie zeby wykorzystać metode 21 powtórzeń na klatke ? 7 powtórzeń do polowy potem 7 od polowy do gorya potem 7 pełnych ? Wiem ze stosuje sie to np.
na biceps ale nie wiem czy ma to sens z klatka.

2

Odp: metoda 21 na klate

tu masz podobne cwiczenie na WL:"system 15"- mały ciężar , robisz w serii 5 ruchow jak przy dociskaniu od gory do 15cm nad klatką, kolejne 5 w tej samej serii robisz od klatki(dotknięcie) do 15 cm nad klatką, czyli wyciskasz najpierw od połowy a potem do połowy, ostatnie 5 w tej serii robisz tak jak przy wyciskaniu.
Razem 15 ruchow stąd nazwa.To cwiczenie jest stosowane do dopompowywania miesni.
Zwykle po wszystkich ciężkich wyciskaniach itp.

3

foobarsDraw zadziwniasz mnie... nie znalem Cie z takiej stronyrespectoby tak dalej jesteś na dobrej drodzewprowadzasz mnie w kompleksy

4

Czyli mogę po zrobieniu klaty dopompować sie systemem 15 ? oto mój trening na klate:-wyciskanie na ławce skośnej /1 /8 /6 -wyciskanie hantli na ławce poziomej /1 /8 /6 -rozpietki na ławce skośnej /1 /1 /1 9 serii ponieważ robie ja jeszcze z przodem barkow.
Chyba nie spale klaty ?

5

a sprobuj dac sobie rozpietki na poczatek treningu i zobaczysz, ze Ci zadne superserie nie potrzebne na razie //:-D :-D /

6

a co rozpietki dużo dają na poczatku???????

7

mecza miesien i wtedy juz podczas wyciskania i kolejnych cwiczen masz niezla jazde.........

8

Dobrze rosnie, zwieksza wytrzymalosc, ale sily ni ch***.

9

No to walne sobie rozpietki na poczatku i dojadę klate, a to ze sila nie idzie to nic sie nie dzieje i tak bardziej zalezy mi na wygladzie.