Temat: Energia z puszki
No właśnie koledzy co sądzicie o wszelkich napojach energetyzujących, jakie uważacie za najlepsze, których sprobowaliocie, które najlepiej na was działają itp.
itd.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie koledzy co sądzicie o wszelkich napojach energetyzujących, jakie uważacie za najlepsze, których sprobowaliocie, które najlepiej na was działają itp.
itd.
NO ja to nie kupuje napojów w puszcze bo wiem ze to nie jest opłacalne,ale z chęcią pos3ucham co o tym sadza inniż
Mi jest szkoda na to kasy.
Czy pomaga,dodaje energi? ja jakoś nie specjalnie odczu3em (raz pi3em isostar, redbul i R20, isostar chyba najlepszy).Ktoo z mało zasobnym portfelem niech sobie podaruje i zakupi np.
jakieś białeczko.
Albo Carbo, to też doda energii.
ja osobiocie także nie kupuje, bo szkoda na to kasy...słyszałem, że Red bull jest dobry na kaca .....raz jak jechałem do Niemczech autokarem to w po3owie trasy kupiłem sobie isostara na odowieżenie i wydaje mi sie, że w takich sytuacjach są one przydatne (d3ugie, nieprzespane podroże)
A probować ktoś z Was nowego Tigera ??
ja probowaćem raz tajgera wymiesza3em z zawartooa torebeczki z wodą treningow1 i coś tak dryg3lo.
Mnie to nie specjalnie ruszy3o ale niektórzy naa siłowni chwal1
ostatnio pojawia sie u nas na siłowni kolo który wypija dwie puszki red bula na jednym treningu, pewnie go na to stać ale moim zdaniem wywala kasę w b3oto, ale to już jego sprawa :?
Ja wczoraj pi3em Mountain Dew i musze przyznaa, że smakuje podobnie jak Srite, tyle, że jest bardziej pobudzający...
Mountain Dew oh yess-to lubie
Ja wczoraj pi3em Mountain Dew i musze przyznaa, że smakuje podobnie jak Srite, tyle, że jest bardziej pobudzający...
Dopiero wczoraj pierwszy raz pi3es mountain Dew ??
chyba nie pierwszy raz
Owszem pierwszy raz... no i co z tego ? Jakoo sie tego nie wstydze.
Zawsze pi3em Red Bulla - nie dodaje skrzyde3
:-)
Cordell1987 nie ma sie czego wstydzia
ja np. przed kilkoma dniami dopiero sprobowaćem Tajgera :-)
a co do red bulla to faktycznie skrzyde3 nie dodaje
pozdro
A ja Tigera w ogole jeszcze nie sprobowaćem...
chwile szczerooci
No tak ! Po co bede mowić, że pi3em, skoro nie pi3em... :-)
ja także Mountain Dew pi3em może z gora 2 razy i to już bardzo dawno.
Tigera wogole ani razu.
strasznie ?adko pije tego typu napoje.
Ja oczywiście też nie pije tego codziennie.
Od czasu, do czasu, dla lepszego samopoczucia, bo jakby nie było - pobudzają.
no i o to w tym właśnie chodzi żeby podskoczya nawet jak sie nie bardzo chce
Podskoczya to po3 biedy, ale gorzej z ladowaniem.... bua:-Dha (czy ktoś to zrozumiał ??) :-D:-Dha... ::-Dha:
Moim zdaniem,to lepiej sie kawki napić,niż napojów 5 zeta za 0,33....A tak w ogole najlepiej działa jedzenie z duza dawka wegli...Kofeina,to chemiczna energia porownywalna z energia z xTc , tyle że s3absza.
Montain Dew to jest raczej zwykly napoj tak samo jak cola czy inne tego typu nie sadze zeby dodawał energii <:-Dha>
ja isostara polecam jak grałem wpilke nozna to to brałem w przerwie i chyba dawało cops efektu
Napoje nergetyzujace pomagaja, wiem po walsnym doswiadczeniu
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc