Temat: Chcem byc duzy!

Ja mam 16 lat, lapa: 28cm, Klata: 86cm, na klatę biore: 60kg, waga: 55kg, wzrost 170.
Ja zabardzo obeznany nie jestem ale chcem coś wziąć i niewiem co.Myslalem i myślałem i zdecydowałem ze: 5-6 strzalow Omadrenu (Omy) i potem coś na Przerobienie masy w Sile, myślałem o 3 strzalach decy Holenderskiej i niewiem, chcem tez potem wziąć z 1 tps Mety tylko niewiem czy mi nie pier... pikawa! Co byscie polecili po Omie? na sile i zezbe ! A no i cy kos wie czy jak solidnie pracuej i weźmie z 5 moze 6 strzalow omy czy bedzie widać efekt na mnie ... ?? ODP

2

Odp: Chcem byc duzy!

w odpowiedzi powiem ze jesteś po-pierdolonym szczylem... ledwo zaczynasz ćwiczyć i juz biezesz sie zakoksy ? chyba baniak ci sie zrasowal maly... niewalnol ktoś ciebie ostatnio pzoadnie w dyske, chyba tempy jesteś jak Walduś jak mało sie znasz to poczytaj i wez sie za ulozenie pozadnej diety, treningu, a puzniej planu supemetacji... znam kolesia ( z innego forum ) ma 20latek nigdy niebral ztrzalow ani zadnego niedozwolonego dopingu i wyciska na klatę 160kg 6razy... fakt ze ćwiczy 5lat i wazy 106kg i przygotowywuje sie do zawodow strong man, ale widzisz ile on zrobił bez dopingu...wiec zastanów sie zanim będziesz gadał takie bzdury.... prosze o niekasowanie tego posta

3

Odp: Chcem byc duzy!

prosze o niekasowanie tego posta

skoro sobie życzysz .... ale temat zamykam
lol lol lol