Temat: Rzezba
Witam , jaki suplement pozwoli mi spalić oponki na brzuchu ? Mam 175 cm wzrostu 7 kg waze i robie a6w od 14 dni , jak napnę mięśnie brzucha i naciągnę tłuszczyk to widać kratkę a chce sama kratkę prosze o pomoc Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Rzezba
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam , jaki suplement pozwoli mi spalić oponki na brzuchu ? Mam 175 cm wzrostu 7 kg waze i robie a6w od 14 dni , jak napnę mięśnie brzucha i naciągnę tłuszczyk to widać kratkę a chce sama kratkę prosze o pomoc Pozdrawiam
jeśli jesteś poczatkujacym to zaden.
Rob aeroby i z czasem Ci zniknie ta oponka
bialko bcaaglutaminawitaminyspalacz, wyborow masz dużo zalezy od kasy
moim zdaniem te spalacze są przereklamowane.Ja brałem z olimpu w wakacje i pociłem sie jak swinia ale to było spowodowane wysokimi temperaturami bardziej.Wedlug mnie pomagają troszke ale szkoda na to kasy.Lepiej założyć bluzę i sie dobrze wypocic.
odwadniasz sie w taki sposob, jak będziesz zbyt przegrzany to sie obrucisztutaj maja Cie pobudzac, jak trzymasz rygorystyczna dietę z niskim poziomem wegli człowiek jest ospały slaby to ma Ci dac kopa do aerobów i innich
moim zdaniem te spalacze są przereklamowane.Ja brałem z olimpu w wakacje i pociłem sie jak swinia ale to było spowodowane wysokimi temperaturami bardziej.Wedlug mnie pomagają troszke ale szkoda na to kasy.Lepiej założyć bluzę i sie dobrze wypocic.
Sama przyjmuję www.trizer.pl i nie mam problemów z poceniem. Na początku także miałam obawy dotyczące właśnie nadmiernego pocenia, o którym wspominasz. Na szczęście Trizer nie powoduje takich skutków ubocznych. Nie mam po nim też problemów z zasypianiem, nie jestem rozdrażniona. Myślę, że to jest zasługa naturalnych składników, jakie wchodzą w skład Trizera. Odpowiednie ich połączenie umożliwia łatwe pozbycie się tkanki tłuszczowej na każdym etapie odchudzania bez pojawiania się nieprzyjemnych dolegliwości.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Rzezba
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc