1

Temat: JAk biegac by nie spalic miesnia.

Witam.
Od kilku dni stosuje dietę redukcyjna, mój trening na siłowni to trening na rzezbe, 4 razy w tyodniu biegam po 15-2 minut.I mam teraz pytanie: Czy istnieje zagrozenie, ze mięśnie ulegna zmniejszeniu? Czy podczas biegu mozna spalić mięśnie rak (biceps, triceps) DZieki!

2

Odp: JAk biegac by nie spalic miesnia.

Po pierwsze musisz wydłużyć czas biegania do ok.
3 min., a najlepiej wiecej.
Dobra dieta, trening i bedzie ok.
Bo budowanie masy przy spalaniu fetu jest praktycznie niewykonalne.
Patrzac na twoja wage podejrzewam, ze masz niezły fecik.
Ten obwód bicepsa jest na pewno zawyzony, dla tego nie panikuj jak zacznie Ci sie zmniejszać przez stratę tluszczu - podejrzewam, ze tego sie właśnie boisz.
Poza tym biceps mniejszy, a bardziej kształtny jest ładniejszy od tłuszczowego giganta.

3

zakupić antykataboliki np aminokwasy czy glutaminę albo dobre bialeczko

4

Jak najplepiej biegac, zeby nie spalić miesniaż W grze komputerowej //:-D :-D /przed i po bieganiu BCAA powinny bardzo pomoc, pozatym to co mówi Szeryf.

5

Zapewniam Cie, ze biceps ma 4 cm /. Nad brzuchem pracuje, i właśnie chce spalić tluszcz na udach (68 cm) i wyrzeźbić klatę (124).

6

Wklej foto bica to Ci powiemy czy to czysty miesien, czy tluszcz.
Taki rozmiar lapy nie jest niczym szczególnym przy takiej wadze.
Zapewniam Cie, ze jakbys schudl, a twój biceps nabrał kształtu to wyglądał by optycznie na wiekszego pomimo straty w obwodzie.

7

LylePL napisał/a:

Zapewniam Cie, ze biceps ma 4 cm /. Nad brzuchem pracuje, i właśnie chce spalić tluszcz na udach (68 cm) i wyrzeźbić klatę (124).

Na każdym etapie spalania tkanki tłuszczowej polecany jest suplement www.trizer.pl. Dzięki niemu łatwiej pozbyć się tkanki tłuszczowej i odsłonić mięśnie. Już po miesiącu stosowania były u mnie widoczne efekty. Dodatkowo z nim łatwiej poradzić sobie z chęcią na jedzenie słodyczy. Sama miałam z tym duży problem, bo mnie kusiły, a teraz na szczęście już potrafię je ograniczyć albo i całkowicie się wyrzec ich jedzenia. Ważne, że nie ciągnie mnie do nich wieczorami.

8

No tak 4 cm ale ... Masz racje.
Planuje po feriach zakupić Thermo Speed Extreme.
Aeoroby + silownia + dieta + thermo speed + ewentualnie l-carnityna Co o tym sadzicie?

9

odpusil bym l - karnityne a tak to good //:-D :-D /

10

Wielkie dzieki panowie.
Teraz zabieram sie do pracy, bo jest jej troche.
PZDR

11

przede wszystkim dieta!

12

kumpel brał l karnintyne thermo speed i schudnol 16kg w 2 miesiące letnie w wakacje, nie ćwiczył na siłowni ale mial dietę + od ch*** ruchu

13

czytałem ze pozwyzej 5 kg na miesiąc to nie zdrowo i moze sie efekt jojo pojawić //:-( :-( /

14

on wyglada jak jojo wiec nie ma sie o co martwic ważył 116kg przy niezbyt wzroscie

15

ja na twoi miejscu najbardziej bym sie skupił na djecie /

16

dieta + zwykla tlenowka tz.
dlugi bieg(ok1h czym dluzej tym lepiej) przy malej intesywnosci