tu jest dokładnie opisane jak waliłem inse na most z konkurencyjnego forum , ale właśnie tam opisywałem tuz po cyklu czyli na swiezaka:TurtlesGa krotkodzialajaca startujesz od 4 jm i co 4 dni zwiększasz o 4jm ja przy dawce jeżeli dobrze pamiętam przy 16 jm rozbiłem na dwa razy ponieważ robi sie juz niebezpiecznie (nie kontrolowany spadek cukru nawet przy scislej diecie) z drugiej strony rozbijając wydluza sie czas strachu i obaw ale to przechodzi po około tyg,to tak jak z pierwsza metka doszedłem do 24 jm i w dol tym samym systemem ta piramida akurat przy insie jest bardzo wazna,TurtlesGa krotko dzialajaca ,dawkowanie rano i po treningu i tu uwaga na glukozę ktora jest i tak niska po meczacym trningu jak i rano ale wtedy jest najwieksze ssanie ,most trwa około 5 tyg zakończyłem cykl z waga 113 kilo na moscie doszło jeszcze kolejne trzy ,wzrost sily i tu kolejna uwaga ,wzrost wyrazistości miesni ,nie mozna jej brac dluzej jak 6tyg z dwóch powodów raz to trzustka której mozna zaszkodzić do końca zycia dwa to zwiekszajaca sie ilość tk tłuszczowej organizm przestaje sobie dawać rady z weglami i zamienia ja w tluszcz ,do tego był narmalny odblok ,+kreatyna bardzo ważne i wzucilem clen 2 tyg on 2 ty off ,dieta ok 700gr wegli i 5 gram bialka ale,takiej pompy nie odczujecie nawet na oxy z omo w dawce grama lub wiecej ;-)