1

Temat: Plan treningowy do oceny

Dzien Iklatka: -wyciskanie sztangi na ławce poziomej 4s po 10-wyciskanie na skosie 4s po 10-rozpietki 4s po 10p TRICEPS: -francuskie wyciskanie sztangi lezac do czoła 4 serie 10,8,8,6 powt -prostowanie ramienia ze sztangielka siedząc 4 serie po 8powt.
Dzien IIPlecy: - podciąganie na drazku 3 serie po max powt.- podciąganie końca sztangi w opadzie 3 serie 12,10,8,8 powt.
- podciąganie sztangielki w opadzie tułowia 3 serie 10-8 powt.
- martwy ciąg ze sztanga 3 serie 12,10,8 powt.
Biceps: - uginanie ramion ze sztanga stojąc 4 serie 12-1 powt.
- uginanie ramion na modlitewniku 4 serie 12-1 powt.
-Uginanie hantla jeednoracz w podporze 4 serie 12-1 powt.przedramie -zginanie nadgarstków ze sztanga nachwytem 3s maks .p -zginanie nadgarstków ze sztanga podchwytem 3s maks .p Dzien IIIBARKI: - wyciskanie sztangi zaa karku 4 serie, 12,10,8,8 powt.- podciąganie sztangi wzdluz tułowia stojac,4 serie 12-1 powt.- unoszenie ramion ze sztangielkami w opadzie tulowia, 4 serie po 1 powt.
Kaptury: - wznosy barkow tzw.
‘sztrugsy’ ze sztangielkami 4 serie po 8-10powt.
Dzien IVUda: - przysiady ze sztanga trzymana na barkach 4 serie 14,12,10,8powt.- wyprostny na maszynie siedząc 4 serie po 10powt.
- uginanie nóg w lezeniu 4 serie po 1 powt.Lydki: - wspięcia na palce stojąc ze sztanga na barkach 3 serie 15-20powt.
- wspięcia na palce siedząc 3 serie po 15-2 powt.
oceńcie czy ten trening sie nadaje.
Mam 16 lat ćwiczę od 4 miesięcy

2

Odp: Plan treningowy do oceny

triceps wymień z bicepsem, w bicepsie wywal jedno cwiczenie, w wyciuskaniu na klacie zrob 12 1 1 8np

3

Czy oprócz tej zmiany reszta jets wporzadku??

4

tak, ten trening jest spoko //:-D :-D tylko z bicepsem to i przedramię przenieś

5

na biceps za dużo serii zwłaszcza jak na twój staz, wszystkie cwiczenia na biceps zrob po 3 serie

6

Albertt czytaj poprzednie posty, spamujesz i myslisz ze swiecisz czym co było juz napisane

7

Kaja92 ja nigdzie wyzej nie widziałem zeby ktoś napisał ze za dużo serii na biceps !!

8

"w bicepsie wywal jedno cwiczenie"Czyli to chyba znaczy ze ma za dużo co nie??? Ty chyba masz jakieś prolemy ze sobą

9

sorry jakoś to przeoczylem.
coś ty taki nerwowy? Odrazu musisz głupio skomentowac!?

10

jeśli widzisz w tym głupotę to przepraszam zapewnem należysz do tych co do szkoly niechętnie chodza

11

nie czepićj sie słówek i nie komentuj za wiele '' ''!myslisz ze swiecisz czym co było juz napisanea takie wypowiedzi jak np '' ''!zapewnem należysz do tych co do szkoly niechętnie chodza świadczą o tym ze twoje wnioski są tak płytkie ze nie sięgają ci nawet głowy

12

Panowie, spokojniej prosze.
Pamietajcie, ze czyta to również młodzież gimnazjalna, ktora potem uczy sie agresji, pije alkohol, zażywa narkotyki, gwalci, rabuje itd.
Wiec apeluje o wypowiadanie sie w temacie.
Wszelkie obrazy prosze kierować do dzialu Bez Cenzury i tam swobodnie możecie sie przeklinac.

13

Moze ja jestem na mat fiz ale podstawy polskiego to mamswiadcza o tym ze twoje wnioski są tak płytkie ze nie sięgają ci nawet glowytakie zdanie świadczy o tym ze ty ich nie masz

14

sorry poniosło mnie i mowie jeszcze raz - nie zauważyłem tego zdania.
Ale nie rozumiem po co tekst typu ty masz jakieś problemy ze sobą albo, ze sie powtarzam zeby swiecic przykladem? wiec zapytałem dlaczego taki nerwowy jest to poszła kolejna obraza z jego strony.
Ja sie kłócić nie mam ochoty...

15

Kaja92 mial wyraźnie zły dzien, pewnie dostał tylko "dobry" z dyktanda na polskim.
WiESiU sie nie przejmuj.
weemturka (autor tematu) przestał nawet wam odpowiadać jak przeczytał jaka wies robicie.
A to ja tu jestem od robienia wsi //:-D :-D /

16

ze masz problemy ze sobą to pisałem do pakerka domys sie

17

wiem ze do pakera ale to nie ma znaczenia, masz racje Szalony - nie róbmy wiochy -> PEACE plan jest ok proponuje zamknąć temat :

18

Kaja92 nie kozacz za bardzo ty mu napisałeś zeby wywalił jedno cale cwiczenie niema sensu niech zostawi te cwiczenia tylko niech zmniejszy do 3 serii na każde cwiczenie !!

19

wyjaśnij mi czemu nie ma sensu?? jestem bardzo ciekaw robienie 2 ciwczien po 4 sereie a 3 cwiczen po 3 serie to prawie to samo nie ma wielkiej rozniycy a 2 cwiczenia pod roznymi katami wystarczajace są do pobudzenia tak malej grupy miesni jaka jest bic

20

niewidzialem jeszcze zadnego planu zeby ktoś robił na bica tylko 2 cwiczenia !!a 3 to tak akurat a 2 cwiczenia to dla poczatkujachych na ogolno rozwojowke !!

21

ogolnorozwojowka to jedno cwiczenie na jedna parite prócz ud i pleców bo są 2 dwu i cztero gorne i dolne