Odp: Prosba o umieszczenie 2 roku treningowego z KiF
za wcześnie na zabawe w superserie.
Wybierz plan w dziale "Najwazniejsze tematy w dziale 'Trening'"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
za wcześnie na zabawe w superserie.
Wybierz plan w dziale "Najwazniejsze tematy w dziale 'Trening'"
Oki.
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi przynajmniej przegadaliście mię i napewno wyjdzie mi to na dobre.
wybiorę chyba trening Lee
Dobrze, ze pojales.
Wez plan od Lee, zajmij sie porzadna dieta i rośnij bo szkoda marnować za wczasu wszystkie aspekty treningowe, lepiej wykorzystać je przystagnacji
wziąłem plan lee na 4 dni.
Po wczorajszym treningu naprawdę czuje ze to był trening (ledwo co chodze) jednak dzisiaj to naprawdę czuje ze klatę słabo przecwiczylem!! wydaje mi sie ze jest za mało serii.
Przedtem robiłem dość dużo serii na klatę az 14 na jednym treningu a trenowałem klatę 2 razy w tygodniu.
Byc moze przetrenowałem bo niezbyt widze efekty mojego poprzedniego treningu.
jeżeli przetrenowałem to taki trening z mniejsza intensywnością jest nawet wskazany ale ja poporostu czuje ze słabo trenowałem klatę dzisiaj.
Mimo iz używałem odpowiedniego ciezaru.
Czy w takim razie zwiększyć liczbę serii?? a moze zastosować progresje?? bo byc moze moje mięśnie przystosowały sie do tych cwiczen i powinienem coś zmienic.
Jak myslicie?? P.S poziom srednio-zaawansowany zaczyna sie od jakiego starzu??
Nie nie zmieniaj.
jeśli wczesniej trenowałeś ostro klatę to po prostu nie będziesz czul wielkiego zmeczenia - ale to nie oznacza, ze trening nie zrobił to co mial zrobic.
Zostaw wszystko tak jak jest.
Za jakiś czas przekonasz sie, ze taki plan na masę dziala.
oki dziekuje ci za liczne odpowiedzi i pomoc kriss-Mclie.
Mam jeszcze pytanie od ilu miesięcy starzu zaczyna sie poziom sredniozaawasowany??
uuu...duzo czasu jeszcze..trzeba urosnąć i pochłonąć duuuzo wiedzy
tak samo sie zastanawiam od jakiego czasu jest sie juz średnio zaawansowanym a nie swiezakiem??
aha jeszcze jedna sprawa.
Plan którym ćwiczyłem przez pierwsze 2 miechy obejmował tylko klatę biceps i triceps w ten sposob chciałem nieco "podrosnac" do wakacji jednak nic z tego niewyszlo.
Czy w takim razie powinienem zaczynać od planu ogolnorozwojowego??
A dieta bylaż?Jesli nie robiłeś treningu ogolnorozwojego to jak najbardziej.
Podstawa cwiczenia na silowani jest wzmacnianie mm.
grzbietu aby chronić organizm przed kontuzjami.
oczywiście ze diety niebylo.
A wiec zacząć od ogolnorozwojowego???
Dieta na przyrost masy + ogolnorozwojowka
oki a wiec zacznę ogolnorozwojowka przez ok 1,5miesiaca potem przejdę do treningu na masę według lee.
A potem sie zobaczy.
Typowej diety niechce stosować przeczytałem pare artykulow dotyczących diet i postaram sie odżywiać jak najlepiej.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc