Temat: Co brac ?
mam konkretne pytanie, co brac zeby nie urosnąć w tluszcz tylko w mięśnie jeśli juz ma sie sporo tego tluszczu? napiszcie mi co dokladnie, gdzie mozna kupić i jakie dawkowanie z gory thx
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Co brac ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam konkretne pytanie, co brac zeby nie urosnąć w tluszcz tylko w mięśnie jeśli juz ma sie sporo tego tluszczu? napiszcie mi co dokladnie, gdzie mozna kupić i jakie dawkowanie z gory thx
kup sobie motywacje do treningu i systematyczność
j/w porządny trening to podstawa
j/w a jeszcze bazrdiej to porzadna dieta
wszelkie kupowanie wszelkich rzeczy sobie odpusc:> - kupuj jedzenie:>cwicz efekty beda.
Odpowiedz jest bardzo prosta, poprostu musisz uważać na to co zjadasz, odradzam zarcie z mc donalda, pizze itp.
a bardzo wartościowe rzeczy bogate w bialko, węglowodany - dobrze jest również spożywać produkty zawierające blonnik, który przyspiesza trawienie/przemiane materii.Poza tym systematyczny trening.
no tak ale myślałem ze jakieś bialko zeby sobie uzupełniać dietę niczemu nie zaszkodzi.
Tluszcz mnie "opuszcza", widze to juz po miesiącu cwiczenia od mojej ostatniej przerwy z silownia, ale masę bym chciał miec jeszcze wieksza /
jeżeli masz dobre dietę i brakuje ci w niej bialka to jako uzupelnienie możesz sobie zapodać jakieś bialko, ale podstawa do dieta i trening
masz racje nie zaszkodzi.
ale po co ladowac to w siebie? nie wolisz zjeść sobie piersi?:>
ale niezawsze jest możliwość przestrzegania diety! Bialko oczywiście wg zapotrzebowania możesz dokupic.
BCAA tez nie zaszkodzi, antykatabolik, a jeszcze sam fakt brania zwieksza motywacje do treningu //:-D :-D /
z dieta u mnie jest syf ... musze jeść to co mama przygotuje a to nie zawsze odpowiada normom i często musze ograniczać w porcjach zeby całkiem nie zepsuc sobie wyników siłowni dlatego chce uzupełniać dietę suplementami, w miarę mozliwosci staram sie jeść owoce, warzywa, jogurty naturalne itp.
w sumie to zastanawiam sie teraz nawet czy koktajle z jajek nie wystarczaż tylko czytałem ze po zoltku sie tyje i właśnie żółtko daje najwiecej bialka i aminokwasow? wiem, ze to nie ten temat ale jajko to tez odzywka wiec prosze o pomoc najlepiej doradźcie tak zebym przy kuchni mamusi mógł uzupełnić dietę naturalnymi odzywkami bo sam nie jestem za zarciem roznej chemii skoro mozna to zrobić naturalnie dlatego poradźcie mi ;p ... nie chce obrosnąć w tluszcz dlatego wole skorzystać z waszego doswiadczenia /
1.
codziennie rano na sniadanie zjedz sobie platki owsiane z jogurtem, albo mlekiem, rodzynkami i czym tam jescze chcesz2.
poproś mamę zeby Ci 1 gram chociaż piersi z kurczaka codziennie kupowała i jako 2 danie możesz jesc, albo dodatkowy posilek3.
przed treningiem możesz woreczek ryżu jesc, albo anwet pol (jedz tak codziennie jako dodatkowy posilek)4.
Twarorzek chudy ma bardzo dużo bialka a mala cene, możesz jeść go na kolacje (przed snem)5, jedz tuńczyka w puszcze - tez bardzo tani w Lidl chyba 1.5 za puszkejak widzisz jest dużo mozliwosci, ja podalem tylko te standardowe, ale poszukaj w tabelach odżywczych i sam wybrobuj coś nowego!
Nikt nie chce obrosnąć w tłuszcz. Też się wzięłam za siebie tylko mam ten plus, że sama dla siebie gotuję. A co jak Ty byś przejął kuchnię i przygotowywał posiłki dla wszystkich? Spełniałyby Twoje normy, a reszcie jest obojętne zapewne, co jedzą. Stosuję też suplement diety www.trizer.pl, który spala tkankę tłuszczową i odkrywa mięśnie. W połączeniu z dietą i ćwiczeniami działa cuda i sylwetka zmienia się. Zawsze też w ten sposób możesz ratować się.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Co brac ?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc