Temat: cycki

witam mam 18 lat ,
wzrost 185cm waga 8 kilo,
chodze na siłownie, głównym za3ozeniem było zrzucenie sad3a i zdobycie dobrej sylwetki, no i tu mam pytania,

brzuch ogólnie wszystko idze w dobrrym kierunku mecze go codziennie,gora już sie zarysowa3a(widoczne mięśnie jeszcze został główny be3zol ale mysle ze zniknie kiedyś

i najgorsze no cycki moje piersi wydaje mi sie ze jest tam za dużo sad3a,jak stoje to jeszcze tak mocno teog nie widać chociaż widać ze są duze, ale jak usi1de to katastrfa...czy jets jakiś sposob na to by zmala3y?
wydaje mi sie ze areoby mijają sie z celem gdyż ogólnie juz w każdej parti ciała jetsem szcuzp3y(nawet bym chciał zacz1c mase) tylko mam problem z cycami, są niedopasownae do reszty ciała, pomozcie..

2

Odp: cycki

moze masz mlodzencza ginekomastie... rob aeroby i tzrymaj zelazna diete, rob wyciskania w szerokim cghwycie z glowa do dołu

3

Z pewnośći1 ma gyno.. Zapytaj sie go czy brał kosy ?? lol

4

podobno po metce sie takie straszne rzeczy robi1 :cry: :cry: :cry:

gooc nie ma nadwagi
ale tłuszcz sie odk3ada
wydaje mi sie jednak, że po systematycznym ćwiczeniu wszystko powinno sie poprawia
mięśnie przykrja tłuszczyk

5

podobno po metce sie takie straszne rzeczy robi1  :cry:  :cry:  :cry:  
gooc nie ma nadwagi
ale tłuszcz sie odk3ada
wydaje mi sie jednak, że po systematycznym ćwiczeniu wszystko powinno sie poprawia
mięśnie przykrja tłuszczyk

Nie tylko po metce Keenan69, ale gyno nie zawsze wystepuje. Raczej rzadziej. A systematyczna praca powinna pomoc. yikes

6

do autora tematu
masz tesh nick mnth???

7

hmm nie brałem zadnej metki ćwiczę dopiero jakieś 2 miesiace, poto zeby schudno1c, wszędzie sie udaje tylko w cyckach mi jeszcze zostało..
co to gyno? i mówicie areby, i cyz mogę zacz1c trening na mase?czy poczekać aż spadnę całkowicie?
a co do nicka to nie mam

8

Taka juz twoja uroda, ćwiczę z gościem co wydaje mi sie ze ma to samo co ty, nie wiele z tym zrobil, ale klatka jest okazał tylko nieco przypomina kobiece piersi;-) (nieraz w genach przekazana rownowaga tesosteronu i estrogenu jest zaburzaona ale teraz juz z tym nie powinno być problemu)
jeśli chcesz koniecznie ostro nad m. piersiowymi popracowaa to proponuje:
1 min aeroby
4 - 16-18 klatka p3aska
4 - 16-18 skos
raz sztangą raz sztgangielkami!
I teraz wyciskanie na ławce skośnej głową w do3 5 - 6-8
Rozpietki na skosie 4 -12
1 min aeroby
pzd 8)

9

a ja bym sie na twoim miejscu nie martwi3
ja byłem bardzo chudy- klata troche poćwiczyłem i coś mi tam spuch3o
ale mimo wszystko ty od zera nie zacznasz
a jeśli tego tłuszczu na klacie szczególnie dużo nie ma to możesz mieć cosl klatę (chodzi o wielkooa no i w miarę rzeYbe)

10

dzieki za odpowiedzi
zalece sie do poleceń ,jutro rano biorę pieska idziemy pobiegaa a potem silka(areoby)

11

Biegaj w dni w które nie ćwiczysz na początek marszobieg jeśli chcesz teraz budowaa masę miesniow1! NIe zapomnij o odpowiedniej diecie!
pzd 8)

12 (edytowany przez wiga.skrok 2016-03-31 18:00)

Jeśli nie masz piersi ze względów hormonalnych to prawdopodobnie jest to nagromadzona tkanka tłuszczowa, której trzeba się pozbyć. Musisz także być świadomy, że trudno pozbyć się tkanki tłuszczowej miejscowo. Oczywiście warto podjąć wyzwanie i ćwiczyć. Najlepiej, jeśli będziesz wykonywał ćwiczenia siłowe na te partie ciała. Utrata tkanki tłuszczowej łączy się z budowaniem tkanki mięśniowej. Można pomyśleć nad suplementami dostępnymi na rynku. Jednym z nich jest www.trizer.pl. Jest to spalacz tłuszczu, który ułatwia pozbywanie się tkanki tłuszczowej. Dodatkowo dieta, trening na redukcję i dołożenie aerobów.