Temat: Bol w plecach
witam, od tygodnia boli mnie miednica i jak chce przebiec sie to odrazu zaczyna bolkea, ojciec mi mówi że to z przedYwigania, co otym sądzicie i czym to można wyleczya
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam, od tygodnia boli mnie miednica i jak chce przebiec sie to odrazu zaczyna bolkea, ojciec mi mówi że to z przedYwigania, co otym sądzicie i czym to można wyleczya
miedica ? czy bardziej bol w dole pleców ledzwie... ?
brzuch + odwrotne brzuszki wzmacniaja. pozatym basen...
a jak bardzo boli i nie ustepuje to lekarz :!:
bardzoej w dole po lewej stronie
lekarz
to poczekam jeszcze z tydzien, bo jak brałem ibuprom to mi przeszło lecz odrazu poszed3em ćwiczyć i znowu, wiec z tydzień poczekam
s3uchaj DErvin idź od razu czegoś takiego nie wolno zaleczaa :!: tylko trzeba wyleczya :!: a lekarz bedzie wiedział jak, gdybym poszed3 wcześniej z kolanami to teraz bym nie czaka3 na opreacje
Pozdro
Te? mam taki bol (na dole plecow, ko3o miednicy, bardziej po lewej stronie) bol ten nasila sie u mnie podczas biegania, grania w siatke i noge, ale też tylko czasami, najczęściej jak sie po?1dnie zmecze, sam nie wiem od czego to jest.
Mam tak już z rok...
sam nie wiem od czego to jest. Mam tak już z rok...
mnie boli identtycznie i jak to ma trwaarok to nie zafajnie :roll:
Tzn z poczatku mnie bola3o jakieś 3 tygodnie przestało jak nie gra3em w nic i nie biega3em nie bola3o mnie już jakiś czas, ale teraz jak biegaliomy na w-f na 15 m znowu zacze3o bolea, ale tylko na jakiś dzien, teraz boli mnie tylko podczas biegania (siłownia mi w tym nie przeszkadza, napewno to nie przez trenownie) jak gra3em w pi3ke to mi sie tak zrobiło
a byłeo u lekarza
Nie.
Teraz już mnie lekko boli i najczęściej krotko tylko jak sie ostro nabiegam.
Jak miałem dłuższą przerwe w sporcieto bol powoli zanika3.
ja lepiej zkonsultuje to z lekarzem bo ja przerwy robią sobie nbie mogę
Borykałam się z podobnym problemem w ostatnim roku. Odczekałam miesiąc bez ćwiczeń i jak już nie odczuwałam bólu to powróciłam do ćwiczeń. Teraz staram się ćwiczyć, ale wybieram ćwiczenia nieobciążające odcinka lędźwiowego. Niestety nabawiłam sie jakiś czas temu urazu i teraz ćwiczę, ale oszczędniej. Żeby udało mi się szybciej schudnąć mimo zmniejszonej ilości ćwiczeń zaopatrzyłam się w spalacz tłuszczu www.trizer.pl. Przyspiesza metabolizm i powoduje szybsze spalanie tkanki tłuszczowej. Chodzę sobie na basen, bo to nie obciąża kręgosłupa i inne ćwiczenia. A u Ciebie jak sytuacja? Jak sobie poradziłeś z tym bólem miednicy?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc