Temat: Prosze o plan na rzezbe!!!!!
Witam potrzebuje planu na rzeźbę mój staż to niecałe 9 miesiecy!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam potrzebuje planu na rzeźbę mój staż to niecałe 9 miesiecy!!!
waga, wzrost, wiek ??
dietę redukcyjna masz ?? aeroby robisz ??
trening możesz wziąć zwykly masowy i jeżeli koniecznie chcesz to rob po 12-15 powtorzen.
wiek 17 lat waga 8 wzrost 177 nie mam diety redukcyjnej i nie robie areobow bo nie wiem jakie cwiczenia prosze i wszystko co jest potrzebne!!
po 1 : dzial dla poczatkujacych + podpięte plany i posty
po 2 : patrz pkt 1
ćwiczysz nawet do 6 razy w tygodniu, kazda prtie po 2 razy.
każdy trening siłowy wspomagasz areobowycm - jazda na rowerze, bnieganie, skakanka, wszystko gdzie sie niezle wypocisz. Do tegpo Dietka i super efekty
6razy w tyg? no lekka przesada.
ćwicz z lżejszym ciezarem, wiecej powtórzeń Duza objetosc, mala intensywność
ćwiczysz nawet do 6 razy w tygodniu, kazda prtie po 2 razy. Kazdy trening siłowy wspomagasz areobowycm - jazda na rowerze, bnieganie, skakanka, wszystko gdzie sie niezle wypocisz. Do tegpo Dietka i super efekty
no pomysl GOOD.
ZArtowalem....tak to mozna ale dojsc do przetrenowania/spadku formy/choroby/.....itd... ćwiczyć 6 razy w pełnej intensywnosci..dobre. nastepnym razem nie pisz jak nie jesteś pewien
Wspomniałeś, że Twój staż wynosi 9 miesięcy a następnie, ze nie masz diety na redukcję i nie robisz aerobów. W takim razie, jeśli można wiedzieć, jakie ćwiczenia wykonywałeś przez ten okres 9 miesięcy? Na początek musisz zgłębić podstawy budowania rzeźby, a następnie ustalić sobie plan i działać zgodnie z nim. Jeśli masz zbyt dużo tkanki tłuszczowej to trzeba będzie się jej pozbyć. Warto sięgnąć po spalacz tłuszczu, który pozwoli Ci się pozbyć tkanki tłuszczowej oraz odkryje mięsnie. Dobrym i popularnym spalaczem tłuszczu jest www.trizer.pl. O wiele łatwiej z nim uzyskać dobrą sylwetkę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc