Temat: Tribulus
Co sadzicie o tribulusie.
Tribulus jest to produkt, który w naturalny sposob podwyzsza poziom testosteronu w organizmie.
Warto powiedzieć ze mam 17 lat i jestem chłopakiem o malym poziomie testosteronu.
Czy mogłoby mi to pomoc?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Tribulus
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co sadzicie o tribulusie.
Tribulus jest to produkt, który w naturalny sposob podwyzsza poziom testosteronu w organizmie.
Warto powiedzieć ze mam 17 lat i jestem chłopakiem o malym poziomie testosteronu.
Czy mogłoby mi to pomoc?
skąd wiesz, ze masz maly poziom testaż
nie wal tyle gruszki będziesz mial wiekszy poziom
zmierzył sobie kuske i mówi ze ma mało - proste :D
albo nie staje mu w sytuacjach.....stymulujacych :D
Robert pomysl jeżeli masz maly poziom testosteronu w tym wieku to znaczy ze jakiś czynnik hamuje jego wydzielanie , tak moze sie dziać w przypadku przetrenowania . Testosteron ma silny anaboliczny wpływ na masę miesniowa . Wzrost jego ilosci powodują treningi z dużymi obciążeniami . W przeciwieństwie do treningów wytzymalosciowych , które mogą dramatycznie obniżyć poziom krążących hormonów sterydowych po cwiczeniach ( prawdopodobnie z powodu przetrenowania ) , treningi z obciążeniami sprzyjają wzrostowi jego ilosci nawet do 2 godzin po zakonczeniu sesji . jeśli twój program treningowy jest zbyt trudny , sprobuj zmniejszyć obciazenia lub zwiększyć czas odpoczynku . Przyjmowanie tego produktu da ci kopa ale co po jego odstawieniu znowu wrócisz do punktu wyjscia wiec sprobuj poszukać innych metod .
nie wal tyle gruszki będziesz mial wiekszy poziom
Chyba odwrotnie
ja tez mam 17 lat, ale uważam ze sie nie powinno tego brac troche mniej wal gruchę i lozik . pozdro
ja polecam masaż jader, ale nie swoimi rekami
Boze... Co wy o tym waleniu gruchy.
wycieńczycie sie masturbacjami i nie bedzie energii na trening
dobrze gada, jak robicie aeroby na rękę to wam nawet masa moze spaść
Robert nie zaburzaj swojej harmoni hormonów jak zażyjesz tribulusa to podwyższy ci testosteron hormon LH leutenizujacy zacznie go wiecej produkować ale po jakimś czasie spadnie ten poziom, a po za tym młody jesteś i hormony u ciebie w organizmie buntują sie, ale po jakimś czsie to ustąpi ureguluje ci sie wszystko tak wiec nie spiesz sie za szybko.
Napisz co chcesz osiągnąć poprzez zwiekszenie testosteronu Pozdro
mowie nie wal se !
jak juz mowa o tribulusach, to ja mam także pytanie:
czy mogą one wywołać jakieś szkodliwe skutki u osob, które zażywają a nie maja jeszcze np.2 lat.??
(to, ze nie zadziala, i kasa moze pojsc sie .... to wiem), ale np. HI TEC przy swoim Tribulus Terrestris napisal: stosować pod kontrola lekarza sportowego! po co ?
no bez powodów nienapisali tak,ale tyczy sie to pewnie właśnie osób którym ten caly układ jeszce sie rozwija,lub jakimś typom co maja problemy(tak mysle)
a moze poprostu boja sie i napisali tak ''wrazie czego'' jak by coś kiedyś sie komuś stało , zeby miec święty spokuj ze powiadomili o tym
ale i tak moim zdaniem to suple nie koks i jak ktoś sie uprze to moze zawsze se pozwolić na jakieś cyklony z tribulusem
moze wypowie sie osoba bardziej kompetentna, bo odpowiedz AletheaSchula mnie nie satysfakcjonuje
Od nadmiernego walenai gruchy moze miec brak plemników w nasieniu ale nic z wydzielaniem testosteronu , co wy z tym waleniem gruchy ?? Nie słyszeliście o czymś takim jak kobieta
prodigy skończ sobie jaja robić
moze ktoś odpowie na moje pytanie ??
czy mogą one wywołać jakieś szkodliwe skutki u osob, które zażywają a nie maja jeszcze np.2 lat.??
(to, ze nie zadziala, i kasa moze pojsc sie .... to wiem), ale np. HI TEC przy swoim Tribulus Terrestris napisal: stosować pod kontrola lekarza sportowego! po co ?
Hehehe dobra dobra troche śmiechu jeszcze nikomu nie zaszkodziło . A co do twojego pytania 1 % naturalny i bezpieczny Tribulus Terrestis efektywnie stymuluje wydzielanie Hormonu Lutenizujacego LH odpowiedzialnego za produkcje Hormonu TESTOSTERONU przez własny organizm . Przedewszystkim muisz pamiętać ze to środek pochodzenia naturalnego , nie powinien nikomu zaszkodzić .
to wiem ... bardziej chodzi mi o to, dlaczego zalecają brac go pod kontrola lekarza ?
Moze to byc spowodowane srodkami bezpieczeństwa albo poprostu to zwykla informacja ktora musza producenci suplementów i odzywek pisać na swoich produktach . zastanów sie skoro jest to środek spożywczy pochodzenai naturalnego nie powinien nikomu zaszkodzić w 100% tego nikt nie wie , moze to jest tak jak przychodzi chory na anginę do lekarza i to lekarz decyduje o przepisywaniu leku który wyleczy go szybko dotyczyć to moze tagze tribulusa , lekarz sportowy wie kiedy go używać i tak dalej , trzeba pamiętać ze jest to środek dostępny bez recepty i takie napisy nie maja dużego powodzenai bo i tak nikt nie skorzysta z porad lekarza tylko jak ma to miejsce tutejna forum albo kolegów z siłowni .
To takie zabezpieczenie firm w razie czego . Mniej wiecej, jak handel w necie SAA z zaznaczeniem, ze jest to szkodliwe, a ceny są jedynie informacyjne (tere fere)
ja takei napisy widziałem nawet na krecie któregoś producenta wiec przymknalnbym na to oko i po prostu stosował sie do zasady ze co za dużo to niezdrowo
kulturyści odradzają brac tribulusa ze w mlodym wieku ma sie dużo tescia i w ogole to jakby był jakiś wyższy suplement ale przeciez gdy sie go weźmie a potem przestanie sie brac poziom tescia nie zmniejszy sie od tego który był przed rozpoczeciem suplementacji ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Tribulus
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc