1

Temat: Tribulus

Co sadzicie o tribulusie.
Tribulus jest to produkt, który w naturalny sposob podwyzsza poziom testosteronu w organizmie.
Warto powiedzieć ze mam 17 lat i jestem chłopakiem o malym poziomie testosteronu.
Czy mogłoby mi to pomoc?

2

Odp: Tribulus

skąd wiesz, ze masz maly poziom testaż

3

nie wal tyle gruszki będziesz mial wiekszy poziom

4

zmierzył sobie kuske i mówi ze ma mało - proste big_smile:D
albo nie staje mu w sytuacjach.....stymulujacych big_smile:D

5

Robert pomysl jeżeli masz maly poziom testosteronu w tym wieku to znaczy ze jakiś czynnik hamuje jego wydzielanie , tak moze sie dziać w przypadku przetrenowania . Testosteron ma silny anaboliczny wpływ na masę miesniowa . Wzrost jego ilosci powodują treningi z dużymi obciążeniami . W przeciwieństwie do treningów wytzymalosciowych , które mogą dramatycznie obniżyć poziom krążących hormonów sterydowych po cwiczeniach ( prawdopodobnie z powodu przetrenowania ) , treningi z obciążeniami sprzyjają wzrostowi jego ilosci nawet do 2 godzin po zakonczeniu sesji . jeśli twój program treningowy jest zbyt trudny , sprobuj zmniejszyć obciazenia lub zwiększyć czas odpoczynku . Przyjmowanie tego produktu da ci kopa ale co po jego odstawieniu znowu wrócisz do punktu wyjscia wiec sprobuj poszukać innych metod .

6

nie wal tyle gruszki będziesz mial wiekszy poziom

Chyba odwrotnie

7

ja tez mam 17 lat, ale uważam ze sie nie powinno tego brac big_smile troche mniej wal gruchę i lozik . pozdro

8

ja polecam masaż jader, ale nie swoimi rekami big_smile

9

Boze... Co wy o tym waleniu gruchy.
wycieńczycie sie masturbacjami i nie bedzie energii na trening big_smile

10

dobrze gada, jak robicie aeroby na rękę to wam nawet masa moze spaść

11

Robert nie zaburzaj swojej harmoni hormonów jak zażyjesz tribulusa to podwyższy ci testosteron hormon LH leutenizujacy zacznie go wiecej produkować ale po jakimś czasie spadnie ten poziom, a po za tym młody jesteś i hormony u ciebie w organizmie buntują sie, ale po jakimś czsie to ustąpi ureguluje ci sie wszystko tak wiec nie spiesz sie za szybko.
Napisz co chcesz osiągnąć poprzez zwiekszenie testosteronu Pozdro

12

mowie nie wal se !

13

jak juz mowa o tribulusach, to ja mam także pytanie:
czy mogą one wywołać jakieś szkodliwe skutki u osob, które zażywają a nie maja jeszcze np.2 lat.??
(to, ze nie zadziala, i kasa moze pojsc sie .... to wiem), ale np. HI TEC przy swoim Tribulus Terrestris napisal: stosować pod kontrola lekarza sportowego! po co ?

14

no bez powodów nienapisali tak,ale tyczy sie to pewnie właśnie osób którym ten caly układ jeszce sie rozwija,lub jakimś typom co maja problemy(tak mysle)
a moze poprostu boja sie i napisali tak ''wrazie czego'' jak by coś kiedyś sie komuś stało , zeby miec święty spokuj ze powiadomili o tym

ale i tak moim zdaniem to suple nie koks i jak ktoś sie uprze to moze zawsze se pozwolić na jakieś cyklony z tribulusem

15

moze wypowie sie osoba bardziej kompetentna, bo odpowiedz AletheaSchula mnie nie satysfakcjonuje

16

Od nadmiernego walenai gruchy moze miec brak plemników w nasieniu ale nic z wydzielaniem testosteronu , co wy z tym waleniem gruchy ?? Nie słyszeliście o czymś takim jak kobieta lol

17

prodigy skończ sobie jaja robić
moze ktoś odpowie na moje pytanie ??

czy mogą one wywołać jakieś szkodliwe skutki u osob, które zażywają a nie maja jeszcze np.2 lat.??
(to, ze nie zadziala, i kasa moze pojsc sie .... to wiem), ale np. HI TEC przy swoim Tribulus Terrestris napisal: stosować pod kontrola lekarza sportowego! po co ?

18

Hehehe dobra dobra troche śmiechu jeszcze nikomu nie zaszkodziło . A co do twojego pytania 1 % naturalny i bezpieczny Tribulus Terrestis efektywnie stymuluje wydzielanie Hormonu Lutenizujacego LH odpowiedzialnego za produkcje Hormonu TESTOSTERONU przez własny organizm . Przedewszystkim muisz pamiętać ze to środek pochodzenia naturalnego , nie powinien nikomu zaszkodzić .

19

to wiem ... bardziej chodzi mi o to, dlaczego zalecają brac go pod kontrola lekarza ?

20

Moze to byc spowodowane srodkami bezpieczeństwa albo poprostu to zwykla informacja ktora musza producenci suplementów i odzywek pisać na swoich produktach . zastanów sie skoro jest to środek spożywczy pochodzenai naturalnego nie powinien nikomu zaszkodzić w 100% tego nikt nie wie , moze to jest tak jak przychodzi chory na anginę do lekarza i to lekarz decyduje o przepisywaniu leku który wyleczy go szybko dotyczyć to moze tagze tribulusa , lekarz sportowy wie kiedy go używać i tak dalej , trzeba pamiętać ze jest to środek dostępny bez recepty i takie napisy nie maja dużego powodzenai bo i tak nikt nie skorzysta z porad lekarza tylko jak ma to miejsce tutejna forum albo kolegów z siłowni .

21

To takie zabezpieczenie firm w razie czego . Mniej wiecej, jak handel w necie SAA z zaznaczeniem, ze jest to szkodliwe, a ceny są jedynie informacyjne (tere fere)

22

ja takei napisy widziałem nawet na krecie któregoś producenta wiec przymknalnbym na to oko i po prostu stosował sie do zasady ze co za dużo to niezdrowo

23

kulturyści odradzają brac tribulusa ze w mlodym wieku ma sie dużo tescia i w ogole to jakby był jakiś wyższy suplement ale przeciez gdy sie go weźmie a potem przestanie sie brac poziom tescia nie zmniejszy sie od tego który był przed rozpoczeciem suplementacji ?