Temat: ...bialko do 120zl...

witam.
pewnie ten temat juz był niejednokrotnie poruszany, ale po zmianie forum nie mogę sie połapać i wyszukać potrzebnych info... mam zamiar kupić bialko tak do 12 zl, zrezygnuje chyba z kupna ostrowi, tak wiec co możecie mi polecic?? staż 2 lata.
dodam ze obecnie biorę kretyne

2

Odp: ...bialko do 120zl...

bardzo dużo tego jest wes moze z firmy olimpa polecam, ale również możesz wziasc coś z treca opcji jest wiele , system protein 8 powinno byc dobre

3

1,6 kg 100% whey protein ze sports one 104 zl - lepiej dozbieraj kasę i kup DUZE OPAKOWANIE bo jak kupisz male to płacisz najwiecej za samo opakowanie a nie zawartość - za 165 zl masz juz 3 kg tego bialka ze sports one , za ok 135 zl masz 2,3 kg bialka z dymatize System protein to trcohe przeżytek juz - rozpuszczalność , smak i skład pozostawia wiele do zyczenia a cena wcale nie jest rewelacyjna.

4

aa czy w ogole jest sens kupowania bialka jeśli sie jest na diecie??

5

tak - dobrze jest brac po treningu porcje bialka ale to jedyny wyjątek w przypadku dobrej diety.

6

nie wklejamy linkow do allegro !!!!

7

a co widzisz zeby ktoś go wklejil?chyba sobie zapodam OLIMP Profi Whey Mass.. dobry wybor?

8

bobek wkleił i mu wykasowałem to gówno , a to z olimpu to nie bialko tylko bulk

9

to bulk jest zlym rozwiazaniem?? mysle ze zawiera sporo bialka i sporo wegli...

10

92976:date Oct 24 2006, 08:55 AM:name IAgniechaI) ''(IAgniechaI @ Oct 24 2006, 08:55 AM) snapback92976/snapback ''!witam.
pewnie ten temat juz był niejednokrotnie poruszany, ale po zmianie forum nie mogę sie połapać i wyszukać potrzebnych info... mam zamiar kupić bialko tak do 12 zl, zrezygnuje chyba z kupna ostrowi, tak wiec co możecie mi polecic?? staż 2 lata.
dodam ze obecnie biorę kretyneo to mi chodzi

11

ok rozumiem.
dasz mi swoje gg?

12

a nie wiesz do czego sluzy PM ???

ZOBACZ RÓWNIEŻ: Trizer - opinie, działanie - http://forumkulturystyczne.net/viewtopic.php?id=8738

13

spoko, juz Ci pisze