Temat: Brzuch i klatka

Witam czy ma ktoś dobry sposob na pozbycie sie tkanki tłuszczowej brzuchażDodatkowo mam pytanie o klatke piersiowa mianowicie jak wyrzeźbić sobie klatke piersiowa i pozbyć sie zbyt dużych piersi!!Jest to mój mankamet i nie wiem jak sobie z tym poradzic.Znaczy nie mam kobiecych piersi ale wyglada to jak u 4 latka :cry: Oczekuje profesjonalnych odpowiedzi.Mam 22 lata 187cm i 86kg.Pozdrawiam

2

Odp: Brzuch i klatka

jeśli Twoim celem jest pozbycie sie za wszelka cenę tkanki tłuszczowej to aeroby w dużych ilosciach, dieta.
T3uszcz spala sie w miarę równomiernie w organiąmie.
Odp.
jest prosta do aerobów dorzua brzuszki także licznie robione.
Co do klaty jeśli masz u3o?ony trening na si3ce i dobrze dobrane są ćwiczone partie to trzymaj sie tego rob przynajmniej cztery ćwiczenia i dużo powtorzen..cierpliwosci i wszystko z czasem sie poprawi jeśli problem jest na prawdę poważny rob klatę drugi raz w tyg.
tylko w wąskim uchwycie ale zachowaj odstęp przynajmniej 3 dni.
Pozdro.

3

chcesz uzuskac efekt dobrej klatki rob rozpietki, bramkę a do tego jakoś ćwiczenia na wyciskanie najlepiej hantlami

co do brzucha to spiecia i unoszenie nóg na ławce ( le?ysz i nogi raz do gory raz na do3 ) dla odmiany raz na jakiś czas tradycyjne brzuszki

4

Tak jak powiedzieli na poczatku. Przedewszystkim areoby. jeśli jesteś nowicjusz i chcesz ćwiczyć to nie mysl ze z niczego coś wyrzezbisz. Proponuje biegać najlepiej biegać przed sniadaniem z samego rana. oczywiście nie jedząc nic w nocy. Wtedy organizm nie spala tego co zjadłeś ale zaczyna pobierać energie zmagazynowanego tluszczu.
zainwestuj w jakas odrzywke typy reduktor. Chodzi o to aby spalić tluszcz. Na klatę proponuje narazie troning ogolno rozwojowy. Potem jednak masa miesniowa. W tym bieki i areoby aby suty nie sterczały bo pewnie to Cie meczy.

5

Dużo ruchu przede wszytkim, ćwiczenia aerobowe.
jeśli chodzi o klatke, to pamiętaj żeby podczas ćwiczen atakować ja pod roznymi katami, za równo głowa w do3 jak i w gore.
Do tego rozpietki i po jakimś czasie bedzie oki.
Nie zrażaj sie jeśli na poczatku nie będziesz widział efektow.

6

hmm czyli jesteś endomorfikiem ...wiec Klata : na prostej potem rozpietki następnie przejsc na skosna...potem we1 sztangę i przenos ja nad głowa za plecy w pozycji lezacej <---bardzo ładnie klatke rozwija...jesli chodzi o brzuszek to spiecia jak najbardziej...potem sprobuj skretoskłony....natepnie rowerek i no?yce potem bieg np z pieskiem ..dokup jakiś spalacz np TREC Fat Transporter 18 kap. 94 zł http://www.megapower.pl/product_info.php/manufacturers_id/13/products_id/993 http://www.megapower.pl/product_info.php/m...products_id/993 i TREC CLA 1 kap. 49 zł http://www.megapower.pl/product_info.php/manufacturers_id/13/products_id/877 http://www.megapower.pl/product_info.php/m...products_id/877 jeśli chodzi o mój trening to moja klatka jest troche inna niż napisałem w ten dzien gdy robie klatę robie tylko na prostej + rozpietki + przenoszenie sztangi za g3owe...(bez skosnej)
kolejnym raz gdy robie klatę robie bez prostej tylko skosna +rozpietki + przenoszenie sztangi za g3owe..
kolejny dzie gdy robie klatę to dzien tzw wycisku gdy z osoba trenujaco robimy takie ma3e zawody kto bierze wiecej...
jeśli chodzi o brzuch to mieszam tylko z seriami...
Mam taki trening bo inaczej nie dał bym rady nienawidze monotoni...i szybko mi sie nudzi...no a po ostrym treningu biegam z pieskiem (endomorfik) Powodzenia :trening: :trening: :!: :!: lol lol

7

Najlepszym sposobem na spalenie tkanki tłuszczowej z okolic brzucha i klatki piersiowej jest wykonywanie ćwiczeń siłowych na te właśnie partie ciała. Utrata tkanki tłuszczowej łączy się z budowaniem tkanki mięśniowej.  Musisz także być świadomy, że trudno pozbyć się tkanki tłuszczowej miejscowo. Warto wspomóc się dostępnymi suplementami na rynku. Jednym z nich jest www.trizer.pl. Jest to spalacz tłuszczu, który ułatwia pozbywanie się tkanki tłuszczowej.  Dodatkowo warto stosować zasady prawidłowego żywienia, które pomogą w utarcie tłuszczu. Nie zapomnij także o treningu na redukcję i dołożeniu aerobów.