1

Temat: Ktore z miesni sa sobie przeciw stawne Prosze o pomoc

które z miesni są sobie przeciw stawne i jak układać super serie bardzo prosze o wskazówki z gory dziekuje

2

Odp: Ktore z miesni sa sobie przeciw stawne Prosze o pomoc

np.
biceps i triseps.Robisz serie na bicka np uginanie ze sztanga i praktycznie prawie bez odpoczynku robisz resie na tricka.
, np francuskie wyciskanie sztangi stojac.

3

Dziekuje chciałbym jednak coś bardziej szczegółowego a jak z reszta miesni skoro biceps z tricepsem to np.
co z parkami lub z klata i tp

4

czworoglowy - dwoglowy
klata - plecy

5

z barkami to ciezko coś do super serii znalezc, ale moze sie mylę

plecy - klatka
dwugłowy uda - czworoglowy uda
biceps - triceps
brzuch - prostownik grzbietu

poza tym mam pytanie standardowe - wiek, staz, cel, wzrost, masa, itd (jak jesteś poczatkujacy to zapomnij o superseriach to bardziej dla osób z pewnym juz stażem

6

do barkow to jak juz: przednie aktony - tylne aktony .. jednak nie nazwałbym tego SS lecz seria laczona

7

No wiec mój wiek to 29 lat ćwiczę od 2 lat mój cel jak na razie to masa wzrost 17 cm waga 78 kg a jeśli chodzi o sprzęt do mam ławeczkę regulowana skośnie do gory z ramieniem na cwiczenie nóg mam sztangę prosta na ktora mogę nałożyć max 96 kg dwa handelki max na nie to 2 kg mam jeszcze modlitewnik i to caly mój sprzęt a morze ktoś ułożył by mi to tego jakiś dobry plan na masę pyl bym bardzo wdzięczny Pozdrawiam WSZYSTKICH