Temat: kreatyna z glukoza czy bez...
siemka mam pytanko dotyczące kreatyny w proszku...czy jak beda ja brał bez glukozy czy beda o wiele mniejsze efekty czy te same? glukoza jest bardzo potrzebna czy nie az tak?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → kreatyna z glukoza czy bez...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siemka mam pytanko dotyczące kreatyny w proszku...czy jak beda ja brał bez glukozy czy beda o wiele mniejsze efekty czy te same? glukoza jest bardzo potrzebna czy nie az tak?
Nawet bez glukozy spuchniesz po krecie, ale lepiej wraz z nią zażywać tez glukoze, ponieważ oba te składniki doskonale ze sobą współdziałają dając dużo energii i sily.
Glukoza jest przekaźnikiem kreatyny czy coś takiego...; podsumowując lepiej wez z krete z glukoza, nic nie stracisz (tania jest) i możesz sporo zyskac.
Ja biorę Z i narazie nie narzekam : A efekty dużo dużo DUUUUUUZO lepsze niz bez ale to moze pzrez to ze do tamtej krestyny ćwiczyłem bardziej na sile niz na mase.
glukoza jest cukrem który zwieksza poziom hormonu insuliny we krwi a z kolei insulin apompuje krete do komorek mięśniowych wiec bierz z
No to oczywiste ze lepiej ja brac bo wpływa pozytywnie jakby nie patrzeć ale xXxmendidosxXx chodziło chyba o to czy jest farto porownojac koszty i efekty, takie jest moje skromne zdanie
warto zwieksza sie wchłanialność krety o kilkanaście a nawet kilkadziesiąt %
wchłanialność tak ale czy to samo dotyczy rezultatow????Moim zdaniem podstawa brania krety jest porządny i solidny trening wtedy nawet nie jest az tak bardzo istotna dieta (mowie tu od dechy do dechy ).
to samo ja jestem nawet tego przykładem mi wiewcej cm wchodzi na cyklu niz kumplowi co bierze sama krete ja biorę z dodtakami (glutamina, tauryna, glukoza, bilako) on sama krete be niczego i mu mało co idzie a mi trozke wchodzi wiecej chciaz i tak ponad polowa pewnie spadnie
moze i glukoza pomaga zwiększać poziom insuliny ale po pewnym czasie stosowania UPOSLEDZA jej dzialanie, ja biorę za każdym razem inaczej np dziś z woda jutro z sokiem a pojutrze z cukrem
dokładnie to po 2 tyg. i dlatego potem trzeba kupić sobie Karbo.
osobiście to jechałem ok 3,5 tyg na takiej samej dawce glukozy (50g) a potem ja zmniejszyłem do 2 g, w końcu glukoza to nie majątek 8)
co to jets to karbo i ile to kosztuje ?
Sorrka za błąd pisze sie przez C ale nie byłem pewien.
Tu masz:
cenzura xxx
średnio to ok 25 zl/kg w zależności od producenta.
www.google.com
haslo: carbo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → kreatyna z glukoza czy bez...
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc