1

Temat: Mega poczatkujacy - prosze o pomoc

Witam.
chciałbym w końcu coś zrobić ze swoim cialem bo tu za chude, tam jakiś tluszcyk i dość tego !Mysle ze za nastawienie to normalnie brawa  'oklasky'Ale powaznie.Mam 27 lat, 194 cm wzrostu, 85 kg wagi i co dzwne przy tych parametrach to troche otłuszczony brzuch i boki.
zweryfikowałem troche dietę i juz widać male efekty z pozbyciem sie tego tluszczyku, ale chciałbym przybrać troche miesni - niech juz nie beda takie - co tu dużo pisać - male !!!Prosze Was o rady w pierwszych krokach, tłumacząc jak zwykłemu tumanowi Do areobowych mam rowerek treningowyDo siłowych kupuje jakas wielofunkcyjna ławkę i gryf z obciazeniem... no chyba, ze lepiej atlas - doradzcie.Rozumiem, ze treningi, które mnie czekaja to raczej na mase, bo nie ma co za bardzo rzezbic.
oczywiście przy jednoczesnej redukcji tluszczu.Prosze o rady, opinie - nawet te niefajne.Dzieki z gory

2

Odp: Mega poczatkujacy - prosze o pomoc

Kup sobie lawke, stojaki, sztangę i dwie hantle.
Do tego troche obciazenia.
Na poczatku trening ogolnorozwojowy, a potem zwykla masowka.

3

Odp: Mega poczatkujacy - prosze o pomoc

Redukcję tkanki tłuszczowej i odkrycie mięśni ułatwi Ci zażywanie tabletek www.trizer.pl.  Jest to suplement diety, który pomaga spalać tłuszcz. Im mniej do spalenia tym trudniej, dlatego warto sobie pomóc by nie zniechęcić się do ćwiczeń. Produkt ułatwi spalanie tkanki tłuszczowej, dzięki czemu o wiele łatwiej o wyrzeźbienie ciała. Spalacz, ćwiczenia i odpowiednia dieta powinny przynieś widoczne efekty. Sama zrzuciłam ostatnio dwa kilogramy z obszaru brzucha. Widać znaczną różnicę podczas mierzenia obwodu miesiąc temu i teraz.