1

Temat: kaptury last minute

mam pytanie. nigdy nie ćwiczyłem tej partii miesni, zacząłem w pićtek i zauważyłem ze jak spuchną to nadają poważniejszy ton sylwetce mam pytanie, czy mogę przez pierwsze 3 tygodnie robić te partie 2 x na tydzien?
musze je podgonić bo maja sie nijak do sylwetki. pozdro

2

Odp: kaptury last minute

nie ma sensu, to jest mala grupa, i predzej przyjdzie stagnacja niz progres
1 raz w tygodniu - max 4 serie - ale intensywnie, najpeliej z plecami

3

Tak jak Freda_ZIQV napisał 1x Ci wystarczy.
Kaptury na poczatku są bardzo podatne na trenng ale puzniej juz tak szybko nie beda rosly wiec bez obaw możesz je ćwiczyć bo puzniej dysproporcja wzgledem innych parti zaniknie a kaptury trzeba miec ! 8)

4

cale zycie robie x1 w tygodniu, w 3-4 serie, i od kilku lat robie tylko sztanga z przodu, zmieniam tylko pochylenie ciala, raz bardziej do przodu, innym razem do tylu i zawsze jako ostanie cwiczenie

5

dzieki wielkie, zastosuje sie.
no ja na 1 trenigu zrobiłem za duzo, bo 4 serie sztanga z przodu i 4 z tylu, tak wiec skorzystam z rad . dzieks big_smile

6

qrde , kaptury jak ktoś ma to zmienia momentalnie cala sylwete,,,cos mi niechca rosnac ;p a moze poprostu przez to ze ćwiczę je dopiero miesiąc ;p

7

kaptury dość szybko wychodzą na wieszch jak sie je ćwiczy ja robie 3 cwiczenia 2x po 3 serie raz 2 serie i ładnie rosna big_smile

8

kaptury mozna robić 2 razy..jednak nie ma to sensu, gdyż ta partia szybko reaguje na bodzice i dość szybko rosnie..dlatego 1 raz w tyg wystarczy...gdzyz przy zlej technice moze dojsc do nadwyrężenia odcinka szyinego..trzymaj sie poleceń powyzszch.
jedynie zmieniaj uchwyt i cwiczenia.
resztę znajdziesz

9

dzieki wielkie big_smile pozdro

10

dzieki dużym kapturom człowiek przeistacza sie w ABS

11

i otoz to - nic tak nie peszy przeciwnika jak szerokie bary i wielki kaptur

12

eee bardziej peszy duza lapa niz kaptury ( taka jest moja opinia ) poprostu kaptory rzucają sie w oczy i tyle