Temat: nuda
co robicie jak nic nierobicie ? tzn,co zrobić jak niema co robić
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
co robicie jak nic nierobicie ? tzn,co zrobić jak niema co robić
śpię zeby mięcho roslo:D albo mysle o babach a ty 0phel1a masz przeciez panne to czemu mialbys sie nudzic...
Panna prawa reka (chyba ze leworeczny) Ja to jak sie nudzę to przeglądam forum, gram w gierke, ide ponapierac w worek
Moja babcia zawsze mówi mi ze inteligenti ludzie sie nie nudzą bo zawsze znajda jakes zajecie . Szacunek dla wszystkich babć ( bez obiadów u Babci nie urusl bym taki wielki ) 8)
twoja babcia mówi bardzo madrze (serio) pozdro dla niej
heh ja siedzę i zamulam na chacie przed kompem lub u dziewczyny siedzei na siłce po trenngu potrafię ze 2 gódź posiedzieć tak sobie pooglądać tv z ludzmi pogadać ;
komp gg+winamp+forum
o$ka ziomki+kolezanki
wieczorki pifka(czasem;p)+imprezki
i jak tu sie nudziec
komp gg+winamp+forum
o$ka ziomki+kolezanki
wieczorki pifka(czasem;p)+imprezki
i jak tu sie nudziec
twoja babcia mówi bardzo madrze (serio) pozdro dla niej
Dzieki
TAK ;P MAM dziewczynę JUZ 2 LATKA ALE NIEZAWSZE JEST CZAS ZEBY SIE spotkać ( TZN NIEZAWSZE JEST PORA)NIEMIESZKAMY ZA BLISKO SIEBIE ALE CODZEINNIE SIE WIDZIMY oczywiście
ALE CHODZI MI O TO ZE JAK SE siądziesz NA KSZESLO I POMYSLISZ CO BY TU zrobić JAK JEST STYPA...
KONRAD JA TEZ często MAM TAKI DYM JAK TY siedzę Z KOLESIAMI PO TEENINGU I NAWIJAM GODZINAMI ALE często TEZ ZAMULAM...ALE TO NIE Z NUDY...TO Z PEWNYH powodów
ja jak sie nudzę to ide popykać w kosza a z rana jak dorwie mię nuda to pykam w cs'a na kompie, tv, albo teraz jak mam wiecej czasu to książkę jakas fajna sobie poczytam
Jaram dzambe ;d;d
dziś chciałem nawet sprzedac zloty pierścionek zeby se miec na co nie co ale za mało dawali
Ile karatów ten pierścionek ma i ile ci dawali ?? Jak za mało to dobrze ze nie sprzedales
30-4 zl a ile karatów to nie wiem
Je**c te 4 zl lepszy pierścionek
suchyy dzambisz? -_- pozdro yO ~~ dzuma ownd -~~
:-D nie tylko on
ja praktycznie co pićtek dla mnie to jest DAR OD BOGA:D
właśnie !!!!!!!!!! dobrze prawisz jest to dar od Boga !!!
dzuma owned yO !!!
Mi to nie przeszkadza tak bardzo w treningach na 2 dzien na siłce czuje ze mam wiecej sily gdyż po takich relaxacjach kto by nie mial
heh no ale na 2 dzien to z lozka ciezej wstac;
ćwiczył ktoś kiedyś ''uwalony''?? to jest dopiero fazka, jak sie pompujesz
:-D polecam; ja przynajmniej mam wiecej sil )
heh no ale na 2 dzien to z lozka ciezej wstac;
ćwiczył ktoś kiedyś ''uwalony''?? to jest dopiero fazka, jak sie pompujesz
:-D polecam; ja przynajmniej mam wiecej sil )
Ostatnio ćwiczyłem to strasznie sie zgrzałem jak nigdy, pozatym sila nie ta ;
Ostatnio ćwiczyłem to strasznie sie zgrzałem jak nigdy, pozatym sila nie ta ; I po co tak było robić
Raz mozna sprobowac , pozatym musialem sie jakoś zmobilizować bo nie chciało mi sie jechać na silownie a na fazie odrazu sie zechciało
Miales jakes wizje ze przemienaisz sie w Arnolda czy coś takiego , kiedyś taki jeden koleś wziol kwasa i sobie wkręcił ze jest Arnoldem i kazał do siebie mówić terminator
Miales jakes wizje ze przemienaisz sie w Arnolda czy coś takiego :lol: :
widać ze nie palisz
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc