Temat: Suplementacja dla grubasa, chcacego nabrac masy miesniowej:)
Witam wszystkich serdecznie, jestem nowy na tym forum wiec prosze o wyrozumiałość
Mam taki problem:
Jeszcze kilka miesięcy temu ważyłem 125kg, w tej chwili waze 98kg dzieki systematycznym treningom aerobowym (rowerek stacjonarn) oraz siłowym (silownia) oraz duza zasluga dla ThermalPro!!! jestem wiec zadowolony z efektow na siłowni ale tylko pod wzgledem spalania tkanki tluszczowej, niewiele jednak przybieram na beztłuszczowej masie miesniowej!! praktycznie zero efektow ćwiczę w piwnicy (laweczka+sztanga+hantelki) wiem jakie cwiczenia wykonywac, mam plan trenigowy, odżywiam sie dobrze oraz zdrowo, ćwiczę systematycznie, a mięśnie jak staly w miejscu tak stoja.........
zacząłem wiec zastanawiać sie na jakas porzadna suplementacja, ale taka zeby nie przybierać tkanki tłuszczowej bo oponka jeszcze spora, a lato coraz bliżej
Prosze wiec o porade jakiej suplemntacji sie trzymać co kupić jakiej firmy itp.... oczywiście w rozsądnej cenie.... dodam jeszcze ze jestem osoba z naturę dobrze zbudowana, szeroki w barach i łatwo nabieram zbędnej tkani tluszczowej....
Bede bardzo wdzięczny za wszelkie wypowiedzi.
Pozdrawiam wszyskich packerow