Temat: duma:P
hej Panowie placzenicie nieraz? jak was jakas stuacja przerastaż to jest normlane czy dziwne ze kolesie placza?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hej Panowie placzenicie nieraz? jak was jakas stuacja przerastaż to jest normlane czy dziwne ze kolesie placza?
Raczej mi sie nie zdarza Ostatni raz, kiedy poleciała mi po policzku lza, to dzien, w którym zmarł papiez
jedno mnie wkurza - a mianowicie jak sobie tak głęboko zieeeewne to mi lzy same płyną (???) nie wiem dlaczego
nieno mi sie kiedyś zdarzało ale tera predzej sie niezle wnerwię i coś rozwalę znim sie pobecze:D
nie placz stary, chłopaki nie placza!! raczej nie miewam takich sytuacji, chociaż bardzo zadko moze sie zdarzyc, patrz:Luminum-7943
to chyba zalezy sytuacji, są sytuacje w zyciu ze placz jest czymś normalnym i oczywistym
z kolei mowienie ja nie placze albo tylko cipy placza moze świadczyć tylko o tym ze jeszcze mało sie przeżyło ...
tak jest Marzka_SYX, zycie to pasmo niespodzianek, czasem nawet blachę wydarzenie moze powodować placz ... naszczescie bóg stworzył coś takiego jak Animal, będąc animalem nie mamy prawa płakać no chyba ze z bólu ...
płakałem jak brat był w szpitalu i niewiele brakowało zeby znalazł sie po drogiej stronie ; na czescie juz jest ok ;d
płakać normalna sprawa każdy placze tylko nie kazy ma odwagę sie do tego przyznać 8)
placz jest normalny , kiedy przerasta cie zycie, wszystko jest przeciwko tobie i w dodatku w niczym ci nie idzie .... osobiście juz nie placze tylko w b.trudnych sytuacjach wtedy gdy juz mnie przepelnia lek i czuje ze sobie dalej nie poradze.
tak to często wale po ścianach drzwiach albo w worek ale jak wale w worek to do bólu az mi ręce nie padną ..musze sie wyżyć :?
placz to normalna reakcja organizmu - dlatego każdy placze tylko niektórzy sie tego wstydzą
dokładnie nie wiem czy o tym wiecie ale placz jest potrzebny naszym oczom, oczyszcza je i coś tam jeszcze, ale nie pamiętam juz co dlatego czasem popłyną nam same lzy.
hmm czy zdaza mi sie plakac?? owszem płakałem jak zmarł mój dziadek w 1999roku, raz tez mi sie zdarzyło płakać z innego powodu, w sumie nie wiem czemu, ale jakoś tak samo lzy poplyneluy, ale za to jako dziecko jak dostawałem po dupie to podobno nigdy nie płakałem
ja uwazam, ze prawdziwy facet przedewszystkim musi sie przyznać do swoich slabosci, placz jest tez oznaka tego, ze posiadamy uczucia, a jakby nie było to to jest ważne dla kobiet
osobiście placze bardzo rzadko, ale powiem Wam ze jest to fenomenalne rozładowanie emocji.
Nawet 10kg wiecej na klatę Wam tego nie da
no właśnie bo ja placze no nie często ale nie potrafię sie innaczej władować niz płaczem wczoraj ryczałem i z jakimś chlopkiem sie lałem bo nieraz mam agresora śmieszne to było płakać i sie bic
no no... potrafię sobie to wyobrazić ale dla mnie to by nie było smieszne!! Niezle musiałeś byc zdesperowany!
Marzka_SYX zgadzam sie w 100%
oj chlopcy, tak mnie rozczuliliście tym tematem, ze sie chyba poplacze.... :badgrin:
a tam na marginesie, to twardym trzeba byc, a nie miętkim
Niemam zwyczaju plakac, ale nie ukrywam zdarzało sie.
często łzawią mi oczy jak wychodzę rano do budy i jest mroz.
Strasznie mnie to wkurza, co innego płakać w domu gdzie nikt nie widzi, a co innego isc ulica i wycieraz oczy z lez.
każdy ma takie chwile, ze w duszy deszcz pada ...i to jest prawde, często tak mialem teraz coraz zadziej ale sa..jak Marzka_SYX juz mówił wiele mnie dotknęło i nadal jest niekolorowo..chce sie płakać ale wiem ze to nic nie zmieni..kied odebrałem wyniki z badan,kiedy wszyscy sie odwrocili, kiedy brakło kasy to wtedey chciałem ryczeć bo myślałem ze to coś zmieni...tak było jak byliśmy mali, placz i zaraz mamuska pocieszyla.
Teraz jest inaczej..ciezko zeby nie mówić hujowo...ale coz..jak mnie dopada przypominam sobie lata dzieciństwa 9-1 lat..i jest lepiej a ostanio wyzywam sie jak głupi na drazku lub na waleniu w sciane...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc