1

Temat: swiezak [help]

Witam

jestem tzw Świeżakiem w tematach kulturystycznych, poczytałem troche artykulow na tej stronie, ale chce zebyscie mi udzielili porady

Chodze dopiero 2miesiac na silownie, ale nasz KOLCZ powiedział ze odzyweczke bialkowa jak najbardziej wiec pytanie jest JAKA, powiem tylkoze waze 70kg coprzy moim wzroscie 183 jest troche niedowaga i zalezy mi na szybkim wzroscie masy, konkretnie, JAKA ODZYWKA (firma, rodzaj) i jak by ktoś mial to CZEGO jeść NAJWIECEJ (jajka, ryz?).

Dzieki z gory i pozdrawiam

PS jeśli taki post byl, to musialem go przegapić

2

Odp: swiezak [help]

podstawa dieta , bialko kup sobie Ostrowii bo jest tanie i dobrze przyswajalne, do tego jakiś gainerek nie za szkodzi, ten twój KOLCZ powinien ci doradzić co i jak brac na chybił trafił brac nie polecam

3

coś wiecej ktoś podpowie?

4

diety masz w dziale dieta w poscie podwieszonym.
Kup tak jak kolega radzi bialko z ostrowii w googlach wpisz ostrowia i wszystko jasne

5

dobry bedzie jak na pocatek mass xxl (4,8kg) + odp. dieta. Co do diety to produkty wysoko bialkowe??
polecam lekturke: PNphpBB2&file viewtopic&t 5 viewtopic&t 5
PNphpBB2&file viewtopic&t 4158 4158
PNphpBB2&file viewforum&f 4 viewforum&f 4 << na gorze masz rzeczy które powinny ci pomoc w doborze odpowiednich składników twojej diety.

6

bialko ostrowi podstawa DIETA zglos sie w dziale dieta a napweno fachowcy ci ułożą dietę

7

ja bym bardziej polecił Gain Bolica 6 z olimpu zamiast Mass XXl - 4 kg kosztuje 94 zl (u mnie w sklepie z odzywkami w workach po 1 kg kosztuje 22,5 , skład ma dosyc ciekawy, smakuje tez fajnie) do tego bialko z Ostrowii , ale i tak dieta to podstawa

8

quaaightskelll mass xxl u ciebie w sklepie kosztuje 94 zl czy Gain Bolic 6

9

gain bolic