Temat: Problem z klatka piersiowa !!
Co zrobią gdy mięśnie mojej klatki piersiowej budują sie nie rowmo
to znaczy jedna strona mojej klatki jest niesymetryczna do drugiej???Prosze o rade!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co zrobią gdy mięśnie mojej klatki piersiowej budują sie nie rowmo
to znaczy jedna strona mojej klatki jest niesymetryczna do drugiej???Prosze o rade!!!
zacznij stosować hantle i zaczynaj trening od cwiczen izolujących (rozpietki...). pozatym nikt nie jest symetryczny
tak jak napisał Shelton76I nic wiecej nie poradzisz...
dokładnie i nie słuchaj ludzi co mówią ze trzeba miec rozne cziezary na sztandze po roznych stronach tak to możesz sie tylko zabic....porecze i rozpietki możesz również brame..
rada Shelton76I celna stosuj hantle
Panowie czy można by przeszukiwaa forum chociaż troche zanim sie za3o?y setnego posta o tym samym problemie :?
ZertoHoke ma racje już był podobny post no ale behrD jest nowy (to jego pierwszy post) i mogł nie wiedziea o wszystkim co sie działo (no i o wyszukiwarce)
a co do pytania to:
wszystko co jest wyżej napisane powinno Ci pomoc. nie wiem jaki masz starz ale w miarę jego zwiększania (i zwiększania objetooci mięśni) sylwetka powinna sie poprawiaa i nabieraa bardziej symetrycznych kszta3tow no ale jak napisał Shelton76I nikt nie jest idealnie symetryczny
Widze, że gooa jest nowy ale regulaminu pewnie nie poczytał :!:
Dzieki za zrozumienie Etyl, chociaż Ty
Jestem pewny że większość przed za3ozeniem konta na tym forum nie przeczyta3a regulaminu.
i ja naleze do tej grupy
ja jestem ciekawy czy znalazło by sie 5 osób tutaj które to zrobiły
Ja przeczytałem :-)
hej zaraz bede kasował posty bo są nie na temat starajcie sie zawęzić temat....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc