1

Temat: Plan dla sredniozaawansowanego

Siema.
Mog3 by mi ktoś rozpisać dość dobry trening dla orediozaawansowanego ćwiczę już 1,5 roku.TYlko bez ćwiczenia martwego ciagu.
Dodam ze mogę ćwiczyć od wtorku do niedzieli, ale w niedzile wola3 bym odpoczywać wiec od wtorku do soboty.Oczywiscie miedzy tymi dniami moze byc dzien przerwy.
Dzieki z gory jak ktoś dobrze napisze polec1 sogi.

2

Odp: Plan dla sredniozaawansowanego

Ja terz jestem średnio zaawansowany i przyda mi sie nowy plan.
Piszcie chłopaki :-)

3

a z kad mamy wiedzieć jakiego treningu potrzebujecie :> trening to nie jest tak ze na masę i juz zaraz sie bedzie wypas wygladac... każdy ma swoje wlasne potrzeby jakieś nie dociągnięcia np słabsze bicepsy słabsze najszersze barki itp... wtedy uklada sie plan treningowy z naciskiem na te nasjlabsze partie zeby je wybic i komponowały sie z reszta umiesnienia ... zresztą ja jestem zwolennikiem swoich wlasnych planow... jak to mówią człowiek uczy sie na bledach anwet jak by to mial byc jakiś całkiem idiotyczny plan treningowy to z czasem samemu sie do tego dojdzie tzreba tylko dużo czytać podłapywać treningi od innych ale nie cale! widzisz np ze gosciu ma ogromne tricepsy to bierzesz od niego trening na tricepsy i dodajesz do swojego mozna z takiego czegoś posklejać bardzo fajny plan... a jak sie bedzie jechać caly czas na gotowcach to będziecie miec niedociagniecia w proporcjach itd bo takie treningi są przewarznie na ogólny rozwój jak masz np sztanga dużo cwiczen a masz jedna slabsza stEgoooę od drugiej to bedzie sie to tylko pogłębiać a swoim treningiem wiesz ze masz ta slabsza to tzreba glownie mięśnie atakować hantlami.... zrestza na forum było juz dużo planów wystarczy poszukać :-)

4

Dokładnie... łatwo jest napisać chce plan treningowy , chce dobra dietę , ale nie wiecie z ilu pobocznych elemantow składa sie taki trening, czy dieta.
Panowie... przecież z tego sie pisze prace doktoranckie, a wy chcecie uzyskaa natychmiast konkretn1 odpowiedY? :-) Ja zawsze zachęcam do inwencji tworczej... nie ma 3atwizny... wysilcie sie, pomyolcie, poczytajcie posty, stwórzcie cos, a my ewentualnie to skorygujemy

5

bravo popieram...nie długo to wszystkie posty beda sie zaczynać napiszcie mi trening dietę jakie suple...itd,,,,najpierw napiszcie coś o sobie a potem przykładowy trening a my jak trzeba go zmodyfikujemy...nie dluga to będziemy tylko dawać linki..... :-)