Temat: Czy mozna osiagnac to w rok ?

Witam, na paczatku chciałbym podac swoj wiek a wiec kończę za tydzień 15 lat, waga 71 kg , wzrost +- 175cm.Trenuje od poczatku roku szkolnego, wyciskam po 3 kg na dzien 1 razy na lezaco, czy w ten sposob mogę uzyskać takie rezultaty jak ten gosciu na zdjeciu?

jeśli nie, to powiedzcie mi ile musze wyciskać zeby to osiągnąć a najlepiej podajcie jak najwiecej szczegółów i opcji.Dzieki

2

Odp: Czy mozna osiagnac to w rok ?

Nie osiągniesz tego po roku samo wyciskanie nic nie da

3

wiec co jescze ?

4

wszystkie partie musisz robić jak chcesz wyglądać tak jak ten gosc na zdjeciu !!!

5

no a jakie są podstawowe ?

6

oblukaj dzialy treningu i masz all objaśnione ^^

7

Wszystkie chłopcze wszystkie !!!

8

musisz trenować cale cialo!Sama klatka nic ci nie da, a co z barkami ramionami wyglądał bys jak clown!Musisz robić wszystko!

9

klatka brzuch plecy nogi ramiona poszukaj jakiegoś planu na forum napewno coś znajdziesz

10

jabys trenował sama klatę to bys wyglądał troche jak kobieta

11

ok thx za odpowiedzi

12

wrzuć fotki to ocenimy ile bys musial pracować na taki wyglad jak ten gosc na zdjeciu

p.s. czemu chcesz wyglądać jak ten gosciu na zdjeciu? Jest wiele innych gosci wyglądających lepiej od niego a i czemu przez rok ?? potem konczys z tym sportem

13

nie poprostu nie jestem z byt cierpliwy, a ze ten gosciu bo właśnie takie rezultaty by mi w zupełności wystarczyły a fotek nie mam to znaczy akurat nie mam fotek ciała itd :

14

wiesz co ciśnij na klatę 100+waga ciała mnozona przez pierwiastek z 2........to byly zarty
1. masz 15 lat a w tym wieku to nikt jak pudzian nie bezdie wygladal...
2. ten gosc na zdjeciu na pewno tylko na klatę nie ciśnie iel tamw dniu razy
3. ćwiczy sie z glowa

przed tobą sporo czasu Ań karierę pakera

15

wiec nie da rady zeby coś takiego osiągnąć podnaszać 1 razy po 3 kg na lezaca ?

16

sprobuj zanim zadzwoni swistak....

kolego ludzie pracują na takie ciało latami a ty chcesz to zrobić w rok i to jakimś glupim machaniem gryfem?? sorry ale poczytaj zanim sie ośmieszysz

17

dobra ale musze miec wiecej przyzadow ? bo mam tylko sztangę z 4 kolkami po 5 kg :

18

najpierw nazbieraj hajs na sprzet...........
lawka+sztanga+hantle+obciaznie... na poczatek starczy 70kg
później zacznij trenowac, bo nwyciskajac dziennie 1 arzy 30kg daleko nie zajdziesz;