1

Temat: co lepsze :)

witam chciałem sie dowiedzieć co jest lepsze :kre-alkalyn czy zwykla kreatyna oczywiście w capsach jeszcze nie mam zamiaru brac kreatyny bo ćwiczę dopiero 5 miesięcy i narazie nie jest mi potrzebna tylko chciałem sie dowiedzieć tak teoretycznie .

2

Odp: co lepsze :)

niby powinno sie zaczynać od zwykłego mono.
a dlaczego oczywiście w capsach?

3

aha spoko w capsach wygodniej ale w proszku tez moze byc bez różnicy .

4

A i zapomniałem czy przy tej krę alkalynie trzeba pic dużo wody bo słyszałem ze nie co sadzicie na ten temat . Moze macie jakieś doswidczenie .

5

odbieram powiedzenie "zwykla kreatyna" jako metafora monotak wiec KA to nic wiecej jak buforat monohydratu, mono to juz przezyteknajlepiej kupić dobre KA i od tego zaczac, w przypadku obydwuch kreatyn pje sie dużo wody ok 4lw przypadku mono jest to niezwykle waznepo drugie zacznij juz brac kretke nie ma na co czekać jelsi masz dietepo trzecie lepszy jest proszek od kapsow, tyle ze w kapsach mamy łatwe i bardziej dokładne dawkowanie które jest ważne w przypadku KA

6

spoko to kupie sobie ta krę alkalyne a jeszcze chciałem sie dowiedzieć bo zwykla kreatyna pompuje wode do miesni a ta krę alkalyna podobno nie , nie wiem czy to prawda dlatego pytam . W jaki sposob krę alkalyna wpływa na mięśnie ???

7

podobno nie, masz mniejsze dawki

8

zdecydowałem sie na te w capsach ile gdzieś tak kupić na poczatek

9

kazda ma inna zawartos kretki

10

mam zamiar kupić taka http://www.allegro.pl/item255288544_kre_alkalyn_2500_mega_caps_30caps_blister15_80zl.html moze byc

11

z czym najlepiej brac ta krę alkalyne słyszałem ze dextroza . możecie coś polecić

12

FA kup

13

co to jest to "FA"  i ile tej kretki kupić

14

Fitness Authority - firma