1

Temat: czy ta kreatyna bedzie dobra???

czy Vitalmax creatin bedzie dobra na jako pierwsza odzywka w cyklu na sile???

2

Odp: czy ta kreatyna bedzie dobra???

ja tam nie ufam mono, brałbym od razu CP.
jeśli bardzo chcesz brac mono to vital jest ok bo jest tani

3

vitalmax creatin jest baaaardzo sobra kreatyna mono! Chyba zadna inna nie ma tak dużego stopnia rozdrobnienia jak ta (25 mesh) Wszyscy których znam i ja brali bardzo sobie ja chwala.
A co do CP na 1 cyklu to duza przesada! Wez mono, tańsze i dobre! Efekty naprawdę beda widoczne //:-D :-D /

4

oczywiście chodzi o zielona gdyby ktoś nie wiedzial...

5

no właśnie Qubus ja tak chwalił i jak zobaczyłem ile kosztuje to za kasę ktora 2 opakowania Vitalmax creatin mam jedna z np.
z Olimpu

6

Adam dobrze mowisz.
Lepiej wydac mniejsza kase, i nie zauważyć wiekszej poprawy, niz wydac 2x wiecej i byc zadowolonym z efektow //laugh.gif lol laugh.gif /

7

Gromoiz co mamy przez to rozumiec? Czyli Ty nie polecasz kreatyny z Vitalmaxaż (Creatin)

8

gienioSamuel728 z tego co tu czytałem ta kreatyna jest dobra.
Wiec jeśli mam do wyboru dwa tak samo dobre produkty o roznych cenach to biorę tańszy

9

na pierwszy cylk napewno nawet sama ta kreatyna bedzie bardzo dobra! Na drugi cylk weźmiesz sobie Crea Mass //:-D :-D Bo naprawdę zaje... jest //:-D :-D Potem sam ocenisz czy zbow chcesz mono czy coś mocniejszego //:-D :-D bźlebys teraz jakiegoś nitro balona nie brał /

10

98002:date sob, 09 gru 2006 - 19:51:name Qubus) ''(Qubus @ sob, 09 gru 2006 - 19:51) snapback98002/snapback ''! bźlebys teraz jakiegoś nitro balona nie brał /a wiesz ze rozwarzalem taka obcje ale troche tu poczytałem i wyszlo mi ze sprobuje narazie wyciągnąć ile sie da z mono a potem sie pomysli

11

na 1 cykl elegancka i co ważne tania:> nie zapomnij o jakiś dodatkach do niej:>

12

98043:date sob, 09 gru 2006 - 21:52:name stopka1995) ''(stopka1995 @ sob, 09 gru 2006 - 21:52) snapback98043/snapback ''!na 1 cykl elegancka i co ważne tania:> nie zapomnij o jakiś dodatkach do niej:>a troche konkretniej co masz na myslij ???

13

dodatki? obowiązkowo dekstroza:>

14

planowałem DEXTRO JUICE

15

oczywiście moze byc.chcesz oszczędnie możesz zmniejszyć dawkę podana przez producenta do 20g i starczy ci na cykl albo zakupić 3 kg

16

kup glukozę i na to samo wyjdzie i taniej

17

stopka1995 nie chodzi mi o to zeby to zrobić za jak najmniejsza kasę chce zrobić to dobrze tak zeby coś dało kasy mam wystarczajacoa i mam jeszcze jedno pytanie słyszałem ze kreatynę powinno sie rozpuszczać w soku winogronowym czy to coś daje czy to bez roznicy???

18

Sok winogronowy dziala jak transporter kreatyny //:-D :-D Ale lepiej mieszac z dextro Juice, bo oprucz dextrozy zawiera jscze taurynę //:-D :-D /

19

ale znikome ilosci ; wiec mozna powiedzieć ze nie zawiera...

20

jak mono to ta najmocniej rozdrobniona <mesh>..co wiecej sok plus dxtroza/glukoza spozywcza.
noi tauryna...a po mono CP plus podobne dodatki....

21

mam pytanie dziś kupiłem ta kreatynę i mam pytanie jak ja brac bo wczesniej słyszałem ze jedna porcja przed sniadaniem a druga po treningu a na opakowaniu jest napisane ze jedna przed treningiem a druga po wiec jak mam brac???

22

ktoras z tych 2 mozliwosci sobie wybierz //:-D :-D jeśli rano wstajesz i sybko coś jesz a potem idziesz do skzoly to pamiętaj o półgodzinnej przerwie miedzy kreatyna a posilkiem!

23

wiec to żadna rożnica a wiec wole brać przed treningiem a czy powinienem brać na pusty żełądek czy to też bez znaczeniaż?? A i bym zapomniał a co z dniami nie treningowymi???

24

Oblicz sobie ile amsz porcji i jeśli Ci starczy to w dni nietreningowe dawaj czasem po 2 czasem po 1 porcje.
tak, zeby starczyło na caly cykl!

25

No jak rano to przed sniadaniem.
Jak przed trengiem to zaraz przed trenigiem-ok.godz wczesniej masz pewnie posilek.
No i po treningu