Temat: czy ta kreatyna bedzie dobra???
czy Vitalmax creatin bedzie dobra na jako pierwsza odzywka w cyklu na sile???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → czy ta kreatyna bedzie dobra???
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy Vitalmax creatin bedzie dobra na jako pierwsza odzywka w cyklu na sile???
ja tam nie ufam mono, brałbym od razu CP.
jeśli bardzo chcesz brac mono to vital jest ok bo jest tani
vitalmax creatin jest baaaardzo sobra kreatyna mono! Chyba zadna inna nie ma tak dużego stopnia rozdrobnienia jak ta (25 mesh) Wszyscy których znam i ja brali bardzo sobie ja chwala.
A co do CP na 1 cyklu to duza przesada! Wez mono, tańsze i dobre! Efekty naprawdę beda widoczne //:-D :-D /
oczywiście chodzi o zielona gdyby ktoś nie wiedzial...
no właśnie Qubus ja tak chwalił i jak zobaczyłem ile kosztuje to za kasę ktora 2 opakowania Vitalmax creatin mam jedna z np.
z Olimpu
Adam dobrze mowisz.
Lepiej wydac mniejsza kase, i nie zauważyć wiekszej poprawy, niz wydac 2x wiecej i byc zadowolonym z efektow //laugh.gif laugh.gif /
Gromoiz co mamy przez to rozumiec? Czyli Ty nie polecasz kreatyny z Vitalmaxaż (Creatin)
gienioSamuel728 z tego co tu czytałem ta kreatyna jest dobra.
Wiec jeśli mam do wyboru dwa tak samo dobre produkty o roznych cenach to biorę tańszy
na pierwszy cylk napewno nawet sama ta kreatyna bedzie bardzo dobra! Na drugi cylk weźmiesz sobie Crea Mass //:-D :-D Bo naprawdę zaje... jest //:-D :-D Potem sam ocenisz czy zbow chcesz mono czy coś mocniejszego //:-D :-D bźlebys teraz jakiegoś nitro balona nie brał /
98002:date sob, 09 gru 2006 - 19:51:name Qubus) ''(Qubus @ sob, 09 gru 2006 - 19:51) snapback98002/snapback ''! bźlebys teraz jakiegoś nitro balona nie brał /a wiesz ze rozwarzalem taka obcje ale troche tu poczytałem i wyszlo mi ze sprobuje narazie wyciągnąć ile sie da z mono a potem sie pomysli
na 1 cykl elegancka i co ważne tania:> nie zapomnij o jakiś dodatkach do niej:>
98043:date sob, 09 gru 2006 - 21:52:name stopka1995) ''(stopka1995 @ sob, 09 gru 2006 - 21:52) snapback98043/snapback ''!na 1 cykl elegancka i co ważne tania:> nie zapomnij o jakiś dodatkach do niej:>a troche konkretniej co masz na myslij ???
dodatki? obowiązkowo dekstroza:>
planowałem DEXTRO JUICE
oczywiście moze byc.chcesz oszczędnie możesz zmniejszyć dawkę podana przez producenta do 20g i starczy ci na cykl albo zakupić 3 kg
kup glukozę i na to samo wyjdzie i taniej
stopka1995 nie chodzi mi o to zeby to zrobić za jak najmniejsza kasę chce zrobić to dobrze tak zeby coś dało kasy mam wystarczajacoa i mam jeszcze jedno pytanie słyszałem ze kreatynę powinno sie rozpuszczać w soku winogronowym czy to coś daje czy to bez roznicy???
Sok winogronowy dziala jak transporter kreatyny //:-D :-D Ale lepiej mieszac z dextro Juice, bo oprucz dextrozy zawiera jscze taurynę //:-D :-D /
ale znikome ilosci ; wiec mozna powiedzieć ze nie zawiera...
jak mono to ta najmocniej rozdrobniona <mesh>..co wiecej sok plus dxtroza/glukoza spozywcza.
noi tauryna...a po mono CP plus podobne dodatki....
mam pytanie dziś kupiłem ta kreatynę i mam pytanie jak ja brac bo wczesniej słyszałem ze jedna porcja przed sniadaniem a druga po treningu a na opakowaniu jest napisane ze jedna przed treningiem a druga po wiec jak mam brac???
ktoras z tych 2 mozliwosci sobie wybierz //:-D :-D jeśli rano wstajesz i sybko coś jesz a potem idziesz do skzoly to pamiętaj o półgodzinnej przerwie miedzy kreatyna a posilkiem!
wiec to żadna rożnica a wiec wole brać przed treningiem a czy powinienem brać na pusty żełądek czy to też bez znaczeniaż?? A i bym zapomniał a co z dniami nie treningowymi???
Oblicz sobie ile amsz porcji i jeśli Ci starczy to w dni nietreningowe dawaj czasem po 2 czasem po 1 porcje.
tak, zeby starczyło na caly cykl!
No jak rano to przed sniadaniem.
Jak przed trengiem to zaraz przed trenigiem-ok.godz wczesniej masz pewnie posilek.
No i po treningu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → czy ta kreatyna bedzie dobra???
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc