Temat: Pytanie
Siemka.Chcialbym zacząć brac kreatynę ale słyszałem ze do niej treba brac BCAA albo Tauryne(to jest oczywiste bo to transporter) ale czy trzeba brac jakiegoś gainera do kratyny??Chodzi mi o zwykle mono.Z gory dzieki za odp.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Pytanie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka.Chcialbym zacząć brac kreatynę ale słyszałem ze do niej treba brac BCAA albo Tauryne(to jest oczywiste bo to transporter) ale czy trzeba brac jakiegoś gainera do kratyny??Chodzi mi o zwykle mono.Z gory dzieki za odp.
nie wiem skąd słyszałeś ze trzeba brac taurynę lub BCAA? BCAA możesz po cyklu jako antykatabolik.
Do mono lepiej brac Dextroze, lub kompleks węglowodanów - Olimp - Carbo, lub Biogenix - Carb - podziala jak transporter a dodatkwo uzupełni braki wegli w diecie - diecie, ktorj pewnie nie masz a od niej w duuuzym stopniu zalezy dzialanie kreatyny.
Gainera mozesz, bialko tez - według brakow w... diecie //:-D :-D /
Teraz Cie zaskoczę bo mam dietę Czyli powiadasz ze nie musze brac gainera do tego a zamiasta bcaa lub tauryny to Carbo albo Dextroze lub witaminy?
Dextro Juice z Olimpu - dekstroza + tauryna, do tego koniecznie witaminki //:-D :-D /
Dobra mam Creatyne z Vitalmaxa zielona, Dextroze tez z Vitalmaxa i taurynę z Olimpu.
Jak mam to brac ??
Dobra mam Creatyne z Vitalmaxa zielona, Dextroze tez z Vitalmaxa i taurynę z Olimpu.
Jak mam to brac ?? DT- rano pol godziny przed sniadaniem 5g krety + 40g dextro - po treningu 5g krety + 40g dextroDN - 5g krety + 40g dextro właściwie kiedy chcesz byle na pusty zoladek
TOD po co mu wegle proste w DN ? Wiesz jaki ma organizm ? Bo wdl mnie bez sensu, chyba, ze chce miec dodatkowa tkanke...
Ok dzieki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Pytanie
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc