1

Temat: Bol w przedramieniu??

Mam takie pytanko czy ktoś może wie czemu mnie bola przedramiona, a mianowicie jak ćwiczę na bicepsy to jakby kosa w środku tak mnie napi.......a że nie mogę ćwiczyć.Co to wogole jest bo wiem że dużo osób ma z tym czasem kłopoty a ja mam teraz no i nie wiem czy zrobić przerwe w ćwiczeniach??: i samo minie czy cos??

2

Odp: Bol w przedramieniu??

zrob przerwe, ewentualnie lżejsze treningi
jeżeli bic robisz na prostej sztandze to zmień na 3amana
jeżeli ni pomoże to - lekarz !

3

a przy jkaich cwiczeniach konkretnie? mnie boal najbardziej przy wykonywaniu cwiczen w wąskim uchwycie...

4

Jak wczesniej jakiś czas temu mnie bola3o to jak ćwiczyłem na prostej.Tak z 2 miesiące temu zacząłem znowu ćwiczyć i robie 3amana i boli mnie w momencie kiedy mam podniesiona do samej gory sztange.Albo bol też sie pojawia jak po ćwiczeniu puszczam sztangę to tak dziwnie w mniej wiecej w po3owie miedzy nadgarstkiem a 3okciemod strony zewnętrznej reki.

5

treoche to dziwne, najlepeij udać saie do lekarza jak mówi ety, po co ryzykować

6

kurde no pomysle chociaż szczerze mówiąc na prostej mnie bola3o wczesniej i przesta3em w sumie na prostej jak mogę na 3amanej tyle że teraz też to mam.
Jak sie pyta3em na siłowni kolesi to mi powiedzieli że też tak mieli, że to niby z przetrenowania żebym sobie odpocza3.Moze i Etyl ma racje zrobie sobie troszke przerwe i zobacze.

7

Mysle że powiniees zrobić toche przepwy lub zmniejszya obciazenie , powinno pomoa.
A jeszcze takie pytanko boli cie caly czas czy tylko w czaie terningu????

8

Musisz zrobią troche przerwy i ostro wziaa sie za trening przedramion, bo slabe mięśnie tej partii powodują duże obciażenia na kosci, co wywo3uje bol.

9

jeśli pali to ja mysle ze mogłes naciągnąć sciegna...zrob sobie przerwe i kup jakas dobra masa dla sportowców lol