Temat: Konkretnie
w wiec tak prosze o konkretne cwiczenia na brzuch okolice pod pempkiem zeby spalić tam tłuszczyk 8)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w wiec tak prosze o konkretne cwiczenia na brzuch okolice pod pempkiem zeby spalić tam tłuszczyk 8)
Od samych brzuszkow nie spalisz, brzuszki to syzyfowa praca.Nalezy wykonywać areoby i mies specjalna dietę zeby miec super extra 6-pak.A co do dolnych miesni to unoszenie nóg w zwisie badz w lezeniu
Od samych brzuszkow nie spalisz, brzuszki to syzyfowa praca.Nalezy wykonywać areoby i mies specjalna dietę zeby miec super extra 6-pak.A co do dolnych miesni to unoszenie nóg w zwisie badz w lezeniu to ja wiem doskonale mi chodziło tylko o dolna partie bo za ch... nie mogę tego gówna spalić :?
JAk wiesz to po co sie pytasz?
Pozatym dol brzucha mozna spalić bez jego cwiczenia oczywiście dieta + areoby
Ja polecam ABS tam są ciczenia na wszystkie partie brzucha i to naprawdę dziala mi pomoaga
jeszcze raz to co piszesz wiem o tych aerobach i diecie ale ja potrzebuje konkretne ciwczenia a wiem ze są takie tylko niestety ich nie znam prucz unoszenia nóg
No bo unoszenie nóg jest tylko na dolna partie brzucha wiec nie wiem co CI jeszcze tzreba
tylko unoszenie nog?? mi sie wydaje ze są jeszcze inne cwiczenia na ta partie i właśnie o nie pytam jakie to są cwiczenia bo samo unoszenia mi dużo nie daje
Innych nie ma Scyzoryki w nich pracuje caly brzuch od gory po dol
Niestety kiedyś tez sporo szukałem w tym temacie i znalazłem tylko to na dol brzucha:
Unoszenie nóg w zwisie na drazku
”SPINANIE” - unoszenie kolan w lezeniu płasko
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc