Temat: Konkretnie

w wiec tak prosze o konkretne cwiczenia na brzuch okolice pod pempkiem zeby spalić tam tłuszczyk 8)

2

Odp: Konkretnie

Od samych brzuszkow nie spalisz, brzuszki to syzyfowa praca.Nalezy wykonywać areoby i mies specjalna dietę zeby miec super extra 6-pak.A co do dolnych miesni to unoszenie nóg w zwisie badz w lezeniu

3

Od samych brzuszkow nie spalisz, brzuszki to syzyfowa praca.Nalezy wykonywać areoby i mies specjalna dietę zeby miec super extra 6-pak.A co do dolnych miesni to unoszenie nóg w zwisie badz w lezeniu to ja wiem doskonale mi chodziło tylko o dolna partie bo za ch... nie mogę tego gówna spalić :?

4

JAk wiesz to po co sie pytasz?
Pozatym dol brzucha mozna spalić bez jego cwiczenia oczywiście dieta + areoby

5

Ja polecam ABS tam są ciczenia na wszystkie partie brzucha i to naprawdę dziala mi pomoaga

6

jeszcze raz to co piszesz wiem o tych aerobach i diecie ale ja potrzebuje konkretne ciwczenia a wiem ze są takie tylko niestety ich nie znam prucz unoszenia nóg

7

No bo unoszenie nóg jest tylko na dolna partie brzucha wiec nie wiem co CI jeszcze tzreba

8

tylko unoszenie nog?? mi sie wydaje ze są jeszcze inne cwiczenia na ta partie i właśnie o nie pytam jakie to są cwiczenia bo samo unoszenia mi dużo nie daje

9

Innych nie ma Scyzoryki w nich pracuje caly brzuch od gory po dol

10

Niestety kiedyś tez sporo szukałem w tym temacie i znalazłem tylko to na dol brzucha:

Unoszenie nóg w zwisie na drazku
”SPINANIE” - unoszenie kolan w lezeniu płasko