Temat: Da rade ?

Witam chciałem zapytać mam w domu ławkę plaska skos modlitewnik drazek sztangę olimpijkę obciazenie do 12 kg olimpijskie hantle dwa rozkręcane po 42 kg jesteś w trakcie budowania masy staż mam duży ale nie mam za bardzo czasu zeby caly czas chopdzic na publiczna siłkę co myslicie da sie coś robić na takim sprzęcie wiadomo jak juz zbuduje masę to zacznę chodzić na normalna ale to za mysle jakiś czas

2

Odp: Da rade ?

W takim obciazeniem i sprzętem możesz sobie ułożyć dobry plan, nie ma problemu, tylko musisz zajrzeć w atlas cwiczen i zobaczysz jakie cwiczenia dasz rade robić

3

zalezy jakie obciazenie stosujesz w poszczególnych cwiczeniach(na MC, przysiady, wioslowania, klatę pewnie za malo). Mi by nie wystarczyło 120kg.
Mam 150kg i tak za mało wiec musze znowu zainwestowac, a dopiero co kupiłem nowe obciazenie //mad.gif :angry: mad.gif . chciałem sobie kupić nowa lawke, bo ta ledwo co zyje...

4

to ile wyciskasz/??? B) Respect

5

wyciskam 11 kg w sumie troche mało na MC ale coś dokupię narazie mialem blisko 2 miesieczna przerwe wiec ze tak powiem rozgrzewam sie kobertPol ćwiczysz w domu moze podasz mi swoj plan treningowy ? bo musze coś rozpisać na ten sprzęt

6

xXxGroomsxXx Na klatę to mi wystarczy na razie, bo przeciez nie robie seriami 15 kg tylko o dużo mniej 115 -130kg . Rekord to 15 kg, ale technicznie to nie najlepiej wyglada wiec oficjalnie to 140kg (z przytrzymaniem, powolne spuszczanie sztangi itd.). Problemem jest jeszcze moja sztanga, bo maksymalny roztaw rąk (chwyt) to ok 68 cm //laugh.gif lol laugh.gif Głownie chodziło mi o przysiady, MC bo mogę wiecej brac na sztangę a nie moge...froomeczekPolTeraz koncentruje sie na sile wiec mój plan ma troche inny cel niz twoj.
Nie ma to nic wspólnego z budowaniem masy (wyjatek brzuch i biceps). Sprobuj napisać swoj plan na masę my to poprawimy, bo pisać całego planu mi sie nie chce i nie tylko mi ...