Temat: Obiegowka... co z nia zrobic?
Witam i serdecznie pozdrawiam forumowiczów Mam male wahania odnośnie mojego treningu.. dokładnie chodzi o obiegówkę na końcu tygodnia.. ćwiczę planem na mase(progresja, bodajże by Lee) i robie to w ten sposoboniedzialek:Klatka + bicepsWtorek:Barki+tricepsSrodalecyCzwartek:wolnePiatek:obiegowka- tutaj 2 serie na kazda partie miesniowa, zakładając ciężar taki by zrobić 12powtorzen w pierwszej i 1 w drugiej seriiWeekend:wolny W sumie wychodzi ze jest to plan czterodniowy.. Jak widać wyzej darowałem sobie nogi!Plan jest dość dobry zarzuciłem go niedawno i narazie testuje sie razem ćwiczę 15 miesiecy.. wczesniej trenowałem takim treningiem ze robiłem 4 serie po 8 powtórzeń na partie! Teraz zastanawiam sie nad obiegowka czy jej nie wywalic.. boje sie ze w ten sposob pale miesien... co o tym myslicie? zastąpić ja jakos? czy zmienić trening naodzienialek:treningWtorek:WolneSroda:treningCzwartek:wolnePiatek:treningWeeken wolnyTylko w ten sposob wyjdzie mi plan 3 dniowy... pomóżcie podjąć jakas konkretniejsza decyzje!