Temat: Ryz+tunczyk
Witam!Jem juz dosyc długo ryz z tuńczykiem i szczrze mówiąc to sie juz przejadłem tym..... znacie jakieś składniki zeby urozmaicić to danie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!Jem juz dosyc długo ryz z tuńczykiem i szczrze mówiąc to sie juz przejadłem tym..... znacie jakieś składniki zeby urozmaicić to danie?
polecam ryz z jogurtem wsyp ryz do miski zalej jogurtem wymieszaj i stary nie czuc ze jesz ryz tylko pyszny jogurt czuc (tylko nie jugurt naturalny tylko smakowy wisniaitd.) :D
ale raczej do tuńczyka jogurtu nie wrzucisz:Dja juz nie jem tego gowna, mam problemy z samym zapachem obojętnie jak przyzadzony, walnij majonez troche musztardy kukurydze papryki ryz tuńczyk wymieszaj, dobra salatka wychodzi
To co zresz Wyemiaka zamiast tunczykaż Nabial?
ja wole twaróg albo kurczaka, mam to samo co Wyemiaka - rzygać mi sie chce na widok puszki tuny
Zjedz pizze z tuńczykiem Oczywiscie, to zart.
Ale od czasu do czasu mozna.
Kombinuj tak jak pisze field.
możesz tez ugotować dwa jajka na twardo i rozgnieść je widelcem razem z tuna, dodać łyżkę majonezu na bazie oliwy z oliwek, albo keczup, kukurydze, groszek i wychodzi całkiem smaczna salatka.
tez tak robielm z ta pasta, ale z samym majonezem i do tej pory mogę to jest, ale za dużo jajek jem wiec nie chce przesadzac juztwarog, jak zostanie mięso albo ryba z obiadu to jem tojak mam sie z jedzeniem męczyć 30minut to ja dupczę taka zabawe i do tego jak idzie sie gdzieś wieczorem to z ryja wali jak z kutra rybackiego
Sprobuj gotować ryz na kostce rosolowej, wtedy nie bedzie mial takiego jałowego smaku.
zawalisty pomysl, musze sprobowac, lecz i tak wole kasze
Lub dodaj troszke vegety, super sprawa.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc