Temat: SPOSOBY
Siemka
NIech każdy z Was poda najleprzy sposob na powalenie przeciwnika np. jakiś cios!!?? 8)
chce znac wasze zdanie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Sztuki walki → SPOSOBY
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka
NIech każdy z Was poda najleprzy sposob na powalenie przeciwnika np. jakiś cios!!?? 8)
chce znac wasze zdanie
Najlepiej żeby pierwszy strza3 był jak najmocniejszy, to może koleś zwątpi albo bardziej sie wkurzy :
Ja bym proponowa3 jakieś efektowne uderzenie noga w g3owe:D
kop w jaja :-) zartuje...to nie uczciwe-ale w sumie skuteczne :!:
polecam uderzenie na korpus...np.w splot...wtedy cios nie musi byc nawet nadzwyczajnie silny :!:
jeśli chodzi o uderzenie w twarz to atak na nos jest pierwszym i ostatnim
TO są TECHNIKI STREETFIGHTER
jak jest potężniejszy od ciebie a ty nie potrafisz zrobić szpagatu to go z buta prosto w jaja i jak padnie to lej go az przestanie krzyczeć dotego jeszcze jest potrzebvna wiara w wygrana nie możesz sie zastanawiaa co sie stanie jak on po moim ciosie dalej bedzie sta3 tylko sie zastanawiaj czy go zabijesz czy ktoś cie powstrzyma 8)
jeśli koleś sie czai to wal w nos.
jak dobrze udezysz to juz tamten szans nie ma.
Zaleje sie 3zami i krwa.
8)
żeby sie zalac 3zami to albo to jest jakiś dzieciak albo poprostu beksa a tacy sie nie zucaja na innych
Tak
To niech ktoś Cie twardzielu udezy w nos. zakładam sie, że lzy poleca. Nie musisz byc beksa. To nie bedzie szlochanie. Tylko tak jest. same wylatuja.
sam napisałes że sie zaleje lzami a nie mu pare lez spłynie juz nie raz tak mialem i wiem co mowie ja dopiero sie poddaje jak dostane buta w twarz chociaż jeszcze tak sie nie stało bo jestem wysoki a wystarczyło by mnie uderzyć w jaja odrazu bym upad3 z bulu
Kop w torbe to dobre rozwiazanie dla laski, ale nie dla kolesia.......
Widziałes jak kolesie sie lali i co może kopali sie po torbie?<lol>
To rozwiazanie dla frajerow...
widzieliście moze takiego wielkiego typa z K1( nie kojarzę jak sie nazywa), dostaje ciosy wszędzie i nic nie odczuwa, lecz gdy dostanie w watrobe to od razu pada.........(wiadomo od czego)
Na każdego jest sposob.........:D
Dlamnie najlepszy cios jest taki: kopiemy goscia w zgiecie nogi (inaczej lo3kick ) chyba tak sie to pisze gosc traci koncentracje i buch w nos .Sam testowałem zawsze skuteczne uczyłem sie ne kickboxingu
xXxmartaczajczykxXx to jest dobry sposob a ty Ml0dy czy wolisz dostać wpierdol od kolesia co cie jednym strzałem pokona czy pokonać go walac w jaja ja bym wybrał to drugie pozatym jak wszyscy mysla ze przegrałeś a tu nagle wygrałeś to nie beda sie patrzyć jak to zrobiłeś tylko ze to zrobiłeś 8)
a ja jestem innego zdania :!:
LEPIEJ przegrać Z HONOREM NIZ wygrać PO FRAJERSKU
kop w jaja nie wchodzi w gre...
jeśli chodzi o kopnięcia to tez polecam kopniecie ( looka ) w bok uda...to boli... :-)
kopanie w jaja zostawcie paniom a prawdizwy man powinienen walczyc z honorem !!
a ja jestem innego zdania :!: LEPIEJ przegrać Z HONOREM NIZ wygrać PO FRAJERSKU
kop w jaja nie wchodzi w gre...
jeśli chodzi o kopnięcia to tez polecam kopniecie ( looka ) w bok uda...to boli... :-)
Jestem za.......
ZOSTAWCIE JU— TEN PROBLEM Z KOPANIEM W NAJCZULSZE NASZE MIEJSCE..... PISZCIE O INNYCH SPOSOBACH:D.....
noto w nerkę
a jeżeli znajdujecie sie bardzo blisko przeciwnikaż?
ja polecam złapać chama 8) za uszy i tyle zajebać mu barankow ze padnie albo cios z łokcia najlepiej w kichawę
zgadzam sie z xXxmartaczajczykxXx - lowkick i cios w nos. sKuteczne tez szybkie uderzenia 3okciami. Dla mnie prawdziwa zmora to walka w zwarciu - czyli sciskanie przepychanie w stojce, proba sprowadzenia przeciwnika do parteru. Macie jakieś patenty??
p.s. jak sie robi tzw. WEJ¦CIE W NOGI??
zgadzam sie z xXxmartaczajczykxXx - lowkick i cios w nos. sKuteczne tez szybkie uderzenia 3okciami. Dla mnie prawdziwa zmora to walka w zwarciu - czyli sciskanie przepychanie w stojce, proba sprowadzenia przeciwnika do parteru. Macie jakieś patenty??
p.s. jak sie robi tzw. WEJ¦CIE W NOGI??
tu macie fajne techniki
http://www.realfight.org/information_3.htm http://www.realfight.org/information_3.htm
Ja jeszcze proponuje niedyplomatycznie za******lia w kolano... zastosuj lowkicka na to własnie miejce, jak masz dobra technikę to na pewno zdejmie to przeciwnika
co wy na to
wejscie w nogi to wejsc jak byk w czyjeś nogi tylko bardziej technicznie :-)
spoxik ale najlepiej chama za uszy złapać
jeśli chodzi o cois w te miejsce to uderzy3bym tam kogoś tylko jeśli chodziłoby o moja komore albo o kasę (jeszcze nie miałem takiego dylematu i jeszcze tak nie robilem) a tak jeśli ja kogoś albo ktoś mnie wyzywa na walke TO NIGDY BYM GO NIE KOPNOL W JAJA :!: :!: :!:
A jeśli chodzi o techniki (rozumiem że chodzi Tobie o walke na ulicy ):
według walk ulicznych na ulicy powinieneś uderzys jako pierwszy (efekt zaskoczenia)
proponuje ude?ya z otwartego buta w twarz :kopniaki: (nos) lub ewentualnie mawaszke zasadzia (kopniecie z górnej czesci stopy w bok głowy czyli szczeke).Dla ludzi niższych (ja mam 189 cm :-) ) probonowa3 bym te 1 uderzenie ale w bruch tylko staraj sie uderzaa pieta a nie cala stopa (bardziej boli).
i dobrym na maxa rozwiazaniem jest też udeżenie z kolanka w bruch (ojjjjj ale to boli :cry: :cry: :cry: :cry: ) jak to robimy:
1.jesli nie mamy dostatecznie dobrej pozycji to dajcie sobie spokuj (tylko wszystko zrabiecie)
2.najlepiej jak nasze kolano pokrywa sie z linia jego kregos3upa a my stoimy w odleg3oscie nie wiekszej niż 1 metr (dla wysokich i zawansowanych 1,5 metra a może wiecej )
3.chwytamy go oburącz z Naszej lewej strony za plecy (bark i te okolice)
4.przysowajac jego gorna czesa w do3 (po skosie) uderzamy kolanem w jego brzuch (najlepiej w okoliczy pepka) z jednoczesnym przechyleniem naszego ciała w nasza lewa strone.
Jak koleś sie zwija to można już wybieraa jak go praa, polecam poprawia kolankiem w nos Należy pamietaa że punkty 3 i 4 należy robią jednocześnie i bardzo szybko.
Mam nadzieje że ten wyk3ad sie Wam spodoba3.
Niezła instrukcja, ale przyznam że skuteczna :-)
Dzieki myślałem że bedzie zbyt skomplikowana ale skoro tak mówisz to chyba tak nie jest.
zgadzam sie, powinno sie pierwszy atakować
lowkick, zachwianie goscia
i napierdalasz po ryju ile wlezie
jeb jeb jeb jeb jeb!!!
:D:D
ostatnio miałem taka sytuacje że chciałem goscia uderzya w nos i odsuna3 sie trafi3em go w splot..lekko go przydusi3o wiec zakonczy3em w kolanem w g3owe...(tajski) a takie rozwiazanie bym również zaproponowa3...spoobow jest z pare tysiecy...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Sztuki walki → SPOSOBY
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc