Temat: Egzamin dojrzalosci
Nikt zadnego pokrewnego tematu nie zakłada to ja se założę //:-D :-D Ide za pol godzinki na mature, dobrze, nie?? /
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nikt zadnego pokrewnego tematu nie zakłada to ja se założę //:-D :-D Ide za pol godzinki na mature, dobrze, nie?? /
No to życzę powodzenia... Rok temu przezywalem to samo.. Nic sie na maturę nie uczylem... A prace z polaka na egz.
ustny pisałem dzien przed (tzn.
ściągałem z neta) i zaliczyłem na 75 % . Pozdro /
Piszcie ludzie czy trudna ta matura! /
Q.
powodzenia -dasz radęz nieoficjalnych źrodeł na maturce były (są : Granica i Przedwiośnie
Powodzenia panie Q.
Matura jest lajtowa /
matura zwłaszcza dzisiaj to śmiech na sali powodzenia
jak sie ciesze ze mam to wszystko za sobą choć musze was zmartwic, im dalej tym wieksze problemy
i po wszystkim, nie było zle, ale to dopiero poczatek, najbardziej sie obawiam ustnego polaka.. możecie powiedzieć jak to wygalda wogole i czy ciezko jest, pytania czy jakieś wymyślne zadaja czy takie oczywiste..? /( to pytanie skierowna dla tych którzy juz maja maturę za soba)
EmluirPL to był twój 666 post musisz lac wode i sprawiać wrazenie ze wiesz co mówisz i ze to jest naprawdę bardzo ważne
a na maturze mialem stolik ze szczesliwa ponoć siodemka, same ciekawe liczby dzisiaj przy prezentacji wode pójdzie ostro oby sie powodzią nie skonczylo, z pytaniami gorzej ale wszystkie tłuki w mojej szkole zdaja wiec ja tez musze :unsure: /
taaa temat 2 - przedwiośnie i Granica - porównaj kreowanie matek i ich stosunkow z dziećmi czy coś takiego - ogólnie luzik Dzieki wszystkim //:-D :-D /
http://matura.onet.pl/1408739,informacje.html co oni tam pierdolaż to wypracowanie mnie zabiło //laugh.gif laugh.gif /
A ja tez byłem na maturze %)Ale se poszedlem...
powinni wprowadxic maturę z wyciskania na klatę oczywiscie, albo plecki albo barka /
hehe..........to takie kujonki w okularkach z dna butelek by niezdawaly!! //laugh.gif laugh.gif /
Dzisiaj był angielski - jescze tylko w pićtek Biologia, a potem sie zaczie stres, bo polski ustny, którego nie mam gotowego
ja tez dzisiaj angielski pisałem ale raczej bedzie lipa bo po 4 minutach juz wyszlem i nawet listu nienapisalem i test strzeliłem sobie a teraz czekam na geografie
bobek ty mówisz serio???tez zdawałem dziś z ang, poziom rozszerzony, liczyliście juz ile punktów z zamknietej czesci??
jak bede mial mniej niz 80% to sobie w leb walne : pisałem podstawowy, bo rozszezony by mi sie eni za bardzo przydal, a tak ma przynajmnije pewnosc, ze dobrze napisze //:-D :-D Piatek Biologia rozszerzona /
Angielski dziś cieniutko,zawiele niezrozumialem z polaka chyba wmiare mi poszlo,a w czwartek gera,mysle ze bedzie dobrze.
Najbardziej mię przeraza ustny z polaka i z angola niemniej :unsure: /
Jesenia-TMS niestety mowie powaznie
ustny z angola na podstawooym poziomie to jest farsa ustnego z polaka tez sie boje bo jestem slaby z polskiego wybitniez ang rozszerzonej bez wypracowania mam 47 procent a z wypracowniem to roznie moze byc ale liczę na około 12-14 pktow czyli w sumie 71-75 procent
Z polskiego ustnego boje sie tego.. ze jescze go nie mam
to masz twarda leb, ja bym chyba zwariował gdybym jeszcze nie mial pracy w glowie
117554:date pon, 07 maj 2007 - 23:12:name Qubus) ''(Qubus @ pon, 07 maj 2007 - 23:12) snapback117554/snapback ''!Z polskiego ustnego boje sie tego.. ze jescze go nie mam :/idz na korki, zapłać 5 zl i niech ci napiszą prace //:-D :-D /
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc