1

Temat: BRZUCH!!!POMOCY!!!

Czesc mam rozpisany plan na masę na 4 dni tylko mam maly problem bo w pićtek chciałem ćwiczyć brzuch i przedramię tylko ze na brzuch nie mam zadnych cwiczen i tez nie mam zadnej laweczki.Napiszcie mi jakieś cwiczenia na brzuch zeby ten plan na masę był kompletny bo wtedy bym robił brzuch z przedramieniam.
DZIEKI

2

Odp: BRZUCH!!!POMOCY!!!

Chcesz robić w pićtek sam brzuch i przedramie?Dziwnie...
jeśli masz plaski brzuch,ale słabo umiesniony to możesz sprobowac ABS,jesli masz oponkę to A6W.A możesz tez robić zwykly trening brzucha cwiczen,np.:
wznosy nóg w lezeniu (najlepiej na ławce płaskiej bez dotykania ziemi) 3s maks powt.
spiecia 3s maks powt
skrętoskłony (mozesz np.ze sztanga,z talerzem na stojąco lub na siedzaco,albo zwykle) 3s maks powt

6-tka Weidera - opis
PNphpBB2&file viewtopic&t 3467 3467

6-tka Weidera – dyskusja:
PNphpBB2&file viewtopic&t 3959 3959

ABS - plik i program do otwarcia:
PNphpBB2&file viewtopic&t 3325 3325

3

trening miesni brzucha to chyba najłatwiejsze cwiczenia, nie potrzebujesz ławeczki ani nic- bez nich tez dasz rade, brzuszki,spiecia,unoszenie nóg gore

4

unoszenie nóg w gore
skłony na podłodze
skolony z nogami na podporze.
skręty tułowia ze sztanga na barkach, spiecia miesni brzucha
kupę tego )

5

moim zdaniem 6 Weidera jest najlepszym sposobem na fajny brzuch ;

6

tak podwarunkiem jak jest coś pod tluszczykiem:

7

Brzuch, przedramię i lydki, to te partie miesni które mozna trenować codziennie, ale wiedząc jak. Nie mozna ich codziennie katowac, bo przyrosty nie beda mialy miejsca chodzi glownie o regeneracje.

Rzecz polega na tym, ze codziennie wykonywać jedno dowolne cwiczenie na maxa mozliwosci, a raz w tygodniu normalny trening składający sie z wielu cwiczen, serii, powtorzen.

8

robisz mase?? jak tak to zadne ABSy ani 6W to są aerobiczne a ty powinieneś robić cw na brzuch ale na masę a nie na separacje.